Soukalová končí v Showtime! První krok udělám já a odejdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soukalová končí v Showtime! První krok udělám já a odejdu

Gabriela Soukalová v Sazka studiu Luďka Staňka
Gabriela Soukalová v Sazka studiu Luďka Staňka (olympijskytym.cz)

Nejdříve dostala ze zpráv padáka Gábina Lašková (33), nyní oznámila konec také její stejně stará jmenovkyně Soukalová! Proč?

„To co Vám chci ale sdělit, je fakt, že moje setrvání na Tv Prima je aktuálně závislé na rozhodnutí mojí kolegyně Gabči Laškové, zda bude chtít z hlavních zpráv přejít na místo moderátorky pořádu Showtime. V návaznosti na vzniklou situaci, ve které se necítím úplně komfortně,  jsem se rozhodla, že první krok udělám já a odejdu," šokuje Gábina Soukalová na svém Instagramu. 

Soukalová popsala jízdu s biatlonem. Deset let od triumfu, který spustil boom

Video se připravuje ...

„Už před nějakou dobou jsem se dostala na jakousi pomyslnou životní křižovatku a přemýšlela, kterým směrem bych do budoucna chtěla jít. Situace, která nastala, moje rozhodnutí jen urychlila," přiznala bývalá biatlonistka. 

Dcera Lucie Borhyové: Chce být slavnější než maminka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
19. 2. 2023 • 19:26

Tak vy jste to napsala i za mne. Souhlas.

milan59
18. 2. 2023 • 07:30

Jako sportovkyně na jedničku,ale jako moderátorka

Inka
18. 2. 2023 • 07:15

TV, která vystavuje národu Partyšovou 😂😂😂 už v ničem nepřekvapí.
Navíc přednes divoženky Něrgešové a Soukalové , která měla nejenom problém se udržet na podpatcích, ale hlavně s textem...wau !
Pak mají prostor další hvězdy CZ, sportovci a milenky zlatokopky 😂... Perkausová byla možná dobrou milenkou Chvalovského než ho oškubala a provalilo se, že podvádí... ale nejenom nula na obrazovce, ale nula i jako máma pro dvouměsíční mimino !
Akce, večírky, kafíčka s kámoškami...přece moderátor hlavních zpráv by měl mít hlavně i nějaký morální kredit !
mimochodem, pouze a jenom Lašková působila na obrazovce důstojně a splňovala požadavky na vystoupení v hlavních zprávách dne !

Slavka2
17. 2. 2023 • 22:46

Něrgešová je děsná, kroutí pusou i celým tělem, má hroznou výslovnost i intonaci textu. Kubelková až moc přehrává, takže pro mě je jedničkou Gábina Soukalová. A nedivila bych se, že by ta upřímná a krásná Lašková chtěla tento pořad uvádět. jít,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.