Soukalová se ztrácí před očima! Dokud to člověk nezažije, vůbec neví, lká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Soukalová se ztrácí před očima! Dokud to člověk nezažije, vůbec neví, lká

Gabriela Soukalová promluvila o hubnutí
Gabriela Soukalová promluvila o hubnutí (olympijskytym.cz)

Gabriela Soukalová (32) zatočila s poporodními kily! Sedm měsíců po porodu dcery Izabely předvádí perfektní figuru. Recept na to prý žádný nemá, stačí mít pořádný záhul okolo malé. 

„Dokud to člověk nezažije, vůbec neví, co ho čeká. Jak náročná úloha to je. Možná moje éra ve vrcholovém sportu byla proti tomu chvílemi jednoduchá. Malá poslední týdny moc nespí, začínají zoubky,“ posteskla si pro Super.cz Soukalová. I přes náročnou situaci má ale z dcerky obrovskou radost a bez skrupulí přiznává že je to to nejlepší, co ji v životě potkalo. 

Gabriela Soukalová přirovnala mateřství k vrcholovému sportu: Je 50krát náročnější, překvapuje

Video se připravuje ...

„O žádné hubnutí jsem se vůbec nesnažila, nedělala jsem si starosti, přišlo to samo. Možná klidný přístup a to, že na sebe člověk nemá velké nároky, je daleko efektivnější. Aniž bych chtěla, tak se postava vrátila. Jsem ráda, že to tak je. Každé kilo dole je příjemné, lépe se v tom funguje, ale nepatřím mezi holky, které by lpěly na tom oblékat jen velikost S. Mám o pár kilo víc, než když jsem závodila, ale cítím se v té váze lépe,“ uzavřela.

Já a sport: Gabriela Soukalová o momentech absolutního štěstí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Redaktoeka
14. 4. 2022 • 16:47

Nejen hrozná moderátorka, ale i matka. Mohla si dítě užít a ne se honit za penězi. Na obrazovce na ni není nikdo zvědavý. Měla by být šťastná, že je mámou a dítěti se věnovat.

ovoce111
14. 4. 2022 • 15:41

Jediná která zhubla po porodu? Mohla by zase vydat knihu, jak jedla tampony a honila si..... , nám možná prozradí jak se hubne. Jako moderátorka je otřesná, mluvit neumí, prkenná.... Sportovkyně skvělá, ale tím to končí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.