Soukalová stále v šoku: Krutá zpráva pro jejího partnera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soukalová stále v šoku: Krutá zpráva pro jejího partnera

Gábina Soukalová se do vdavků nehrne
Gábina Soukalová se do vdavků nehrne (Blesk)

Gabriela Soukalová (32) má s partnerem Milošem Kadeřábkem už půlroční dcerku Izabelu. Zbývá jen krůček k tomu pouto oficiálně stvrdit pořádnou veselkou. Je tu ale problém! 

Soukalová se totiž do vdávání zrovna dvakrát nehrne. Jedna špatná zkušenost prý stačí. Majetkové vyrovnání s bývalým manželem, badbintonistou Petrem Koukalem (37), se vyřešilo teprve nedávno a Soukalovou nepřišlo zrovna levno. „Po bitvě je každý generál, určitě bych nějaké věci udělala jinak, to rozhodně,“ svěřila se Super.cz, přičemž patrně narážela na předmanželskou smlouvu.

Gabriela Soukalová přirovnala mateřství k vrcholovému sportu: Je 50krát náročnější, překvapuje

Video se připravuje ...

Na manželství ale přesto úplně nezanevřela. „Pořád jsem toho ještě docela plná. Nechci to zatracovat, manželství je hezká instituce, může být šťastná, ale u nás myslím nebyl čas ani něco plánovat. Stalo se toho v poměrně krátké době tolik, že jsem ráda, že jsem ráda,“ svedla nenápadně řeč k nedostatku času. Je tedy možné, že do toho nakonec ještě praští a druhé mimčo se už narodí jak praví tradice - po svatbě! Prý to bude ale až za pár let. „Až třeba bude malá ve školce, bude to určitě lepší, počkala bych ráda pár let,“ přiblížila svoje plány. 

Já a sport: Gabriela Soukalová o momentech absolutního štěstí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
backora
1. 5. 2022 • 16:03

Vy znáte osobně jejího partnera ? Pokud ne zdržte se svého komentáře

zlobit
28. 4. 2022 • 16:12

Partner je balík a vy jste blb(ka), když se takto vyjadřujete. Mě zaráží, že mluví o druhém dítěti a přitom říkala, že nezvládá jedno.

mbmb
27. 4. 2022 • 21:09

Partner je balík, ona má dítě a zasloužila by si lepšího muze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.