Složenky se neptají? Soukalová odpískala mateřskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Složenky se neptají? Soukalová odpískala mateřskou

Gábina Soukalová se půl roku po porodu vrací do Showtime.
Gábina Soukalová se půl roku po porodu vrací do Showtime. (blesk)

Malé Isabelce není ještě ani rok a její maminka, bývalá biatlonová hvězda Gabriela Soukalová (32), se již vrací před kamery do primáckého pořad Showtime. Co ji vedlo k tak brzkému návratu?

Sotva odešla, už je zase zpět! Koncem tohoto týdne přivítá diváky FTV Prima po nečekaně krátké pauze Gabriela Soukalová. Ta se zkraje podzimu minulého roku s pořadem Showtime loučila a šla si naplno užívat mateřskou.

Já a sport: Gabriela Soukalová o momentech absolutního štěstí

Video se připravuje ...

Jenomže složenky se na nic neptají, a tak svůj návrat do práce musela biatlonová šampionka urychlit. Po bouřlivém rozchodu totiž odešla z domu, který zůstal jejímu bývalému manželovi Petru Koukalovi (36), a s sebou si odnesla pouze dluhy. A tak nyní bude sem tam odbíhat od malé Isabelky, aby se rodina měla dobře. O dceru se o to intenzivněji bude starat partner Miloš Kadeřábek (34).

Ačkoli je manželství Gabriely Soukalové a Petra Koukala již minulostí, proces finančního vyrovnání stále trvá a ani jedna strana nechce přijít o to, co je v sázce. Tahanice dokonce vyústily v trestní oznámení. „Oznámení o podezření ze spáchání trestného činu bylo podáno na státní zastupitelství. To je klíčový orgán státní moci, který bdí nad dodržováním zákonů v řízení přípravném i tomu, které takovému řízení předchází,“ informoval web Expres.cz advokát Soukalové Jaroslav Ortman.

Dodatečný bronz pro štafetu ze Soči! Šéf biatlonu taky prozradil výši prémií

Video se připravuje ...

„Týká se nabytí nemovitosti za částku 4 100 000 korun v říjnu roku 2020, jejím částečným prodejem dalším dvěma osobám, které si na zakoupení podílu vezmou hypoteční úvěr přes 3 miliony, aby pak všichni prodávali stejnou nemovitost, bez jakýchkoli úprav, za částku 12 900 000 korun," vysvětlil podrobně Ortman. Podle informací serveru eXtra.cz by se tak v blízké době měli exmanželé opět vidět u soudu.



Přečtěte si
mbmb
9. 3. 2022 • 09:02

Když je někdo úžasný sportovec nemusí být génius v partnerství a jiných otazkach v životě! Tetování hnus otec dečka take

fiva
8. 3. 2022 • 15:28

Ať dělá cokoliv, ale nemoderuje. Ten nový mladý moderátor byl daleko lepší a přirozenější než Soukalová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.