Kam se hrabe biatlon! Proč mateřství Soukalovou tolik vyšťavuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kam se hrabe biatlon... Proč mateřství Soukalovou tolik vyšťavuje?

Těžké období Gábiny Soukalové.
Těžké období Gábiny Soukalové. (Foto: Jan Tůma, FTV Prima, archiv)

Výzev se nikdy nebála, mateřství je ale pro Gabrielu Soukalovou (32) zcela jinou úrovní oproti biatlonu, v němž excelovala. Jak hodnotí první měsíce s dcerou Izabelkou?

„Dost mě to změnilo. Je to nádherné... Upřímně řečeno, nemyslela jsem si, že ještě někdy budu mít z něčeho takovou radost, jako když jsem prožívala euforii z úspěchů ve sportu,“ prohlásila upřímně Soukalová pro iSport. Vše chtělo svůj čas, a třebaže si před lety nedokázala samu sebe představit v obklopení dětí, nyní hovoří zcela jinak. Život se jí zkrázka obrátil o 360 stupňů!

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...

„Nikdy jsem nebyla typ holky, která by se nějak měla k dětem. Vždycky jsem se od nich držela spíš dál. Takže teď už nejezdíme na dovolenou adults only, ale právě úplně opačně. A je to nádherné, je to opravdu něco nepopsatelného," popsala své pocity Gábina.

Bývalá biatlonová šampiónka také přiznává, že do narození Izabelky pojem 'výzva' chápala jinak, než jak ho vidí v současnosti. „Mám pocit, že vrcholový sport byl oproti tomu obrovsky jednoduchý. Tohle je věc, která mě dokáže vyšťavit tak, že mám pocit, že jsem odjela deset závodů najednou a po sobě,“ dodala s úsměvem Soukalová, která je ráda, že jí ve všem pomáhá její přítel a otec Izabelky Miloš Kadeřábek.

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.