Soukalová o své nejnovější roli: Učím se za pochodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Soukalová o své nejnovější roli: Učím se za pochodu

Gabriela Soukalová měsíc před porodem
Gabriela Soukalová měsíc před porodem (Foto FTV Prima, J. Tůma)

Moderátorka a biatlonistka Gabriela Soukalová (32) si momentálně užívá roli maminky. Dcerku Izabelku porodila v září a přiznala, že se s partnerem Milošem Kadeřábkem učí rodičovství za pochodu.

Vypadá neskutečně šťastně. Gabriela Soukalová (32) se v poslední době věnuje především svojí dceři Izabelce a partnerovi Milošovi. Co se od porodu zlepšilo a jak se s dcerkou sžili? „Každý den jsou nové a nové situace. Učíme se za pochodu. Je to stále lepší, pomalu si to sedá a už jsme mnohem klidnější rodiče,“ svěřila se Soukalová pro web Super.cz.

Soukalová v roli moderátorky. Maluje se? A jak se jí na sebe kouká?

Video se připravuje ...

 „Izabelka je pohodářka. Zatím je velmi hodná. S přítelem jsem vděční, že nás nechává docela vyspat. Doufáme, že jí to vydrží. Je to přece jen pravděpodobné, protože my dva jsme velcí spáči,“ dodala pyšná maminka. Její zdravotní stav jí zatím neumožňuje sportovat ani pracovat, ale akční Gábina už se nemůže dočkat, až si s kočárkem vyrazí zaběhat.

Příčina smrti Altmannové. A reakce Rychtáře na seriál o Ivetě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.