Válka s Koukalem graduje: Soukalová v nejistotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válka s Koukalem graduje: Soukalovou sžírá nejistota

Připraví Petr Koukal Gábinu o 11 milionů?
Připraví Petr Koukal Gábinu o 11 milionů? (Blesk)

Moderátorka a zároveň mistryně světa v biatlonu, Gabriela Soukalová (32), řeší jednu nepříjemnost za druhou. Vedle nemocných příbuzných ji teď tíží i majetkové vyrovnání s exmanželem Petrem Koukalem (35).

Sympatická Gabriela Soukalová (32) se se svým dnes už exmanželem, Petrem Koukalem (35), rozvedla minulý rok. Tehdy totiž vyšlo najevo, že Koukal svou manželku využíval kvůli finančnímu obohacení, jak koneckonců i sama Gabriela potvrdila.

„Mohla jsem to tušit. Kdybych dala na svoji intuici a první pocity, který jsem na začátku měla. A kdybych poslouchala lidi… Určitě to byla manipulace. Postupně nabývám pocit, že to byla manipulace za účelem obohacení se,“ svěřila se moderátorka.

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...

Ve hře jsou desítky milionů

Majetkové řízení stále probíhá, a není divu. V sázce je totiž hned několik desítek milionů. Manželé byli sportovci, a své vydělané honoráře si měli spořit. Soukalová ale přeci jen jako mistryně světa vlastnila o něco větší jmění. Teď se začíná bát, že o drtivou většinu z něj přijde. „Majetkové vyrovnání ještě probíhá. Doufám ale, že se to vyřeší co nejdříve,“ pronesla Soukalová pro web ŽivotvČesku.cz

Nad vodou ji momentálně drží dcerka Izabelka, která se narodila 16. září. Po svém boku má i milujícího přítele, Miloše Kadeřábka.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.