Drsná srážka s realitou! Mohla jsem to čekat, říká Soukalová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsná srážka s realitou! Mohla jsem to čekat, říká Soukalová

Gabriela Soukalová ukázala malou Izabelku.
Gabriela Soukalová ukázala malou Izabelku. (Instagram)

Díky mateřství bývalá biatlonová hvězda a moderátorka Gabriela Soukalová (31) jen kvete! Že se ovšem během tohoto krásného období i pěkně zapotí, zjistila velmi rychle.

Malou Izabelku si Gábina vysnila, jistě při takovém snění ale nemyslela na povinnosti a náročnější okamžiky, které jsou s mateřstvím spjaté. Biatlonová šampionka ale ví přeci nejlépe, že vše je především o cviku.

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...

„U přebalování jsme se ze začátku trochu zapotili. Teď už to zvládneme levou zadní,“ cituje Soukalovou Blesk. Během péče o svou dceru však pochopitelně převažují šťastné momenty. „Nikdy jsem si neuměla představit nekonečnost vesmíru. Teď už umím, protože máme jeden doma,“ rozplývala se Gabriela Soukalová na sociální síti.

Přesto se svým sledujícím svěřila, že dokud je člověk bezdětný, uvažuje o rodičovství poněkud zkresleně. Velké uvědomění zkrátka přijde až po porodu, což Gábina již dobře ví.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...

„Je fakt, že jsem to mohla čekat, když jsem jako malá sama zatápěla rodičům a přítel taky nebyl zrovna klidný kojenec. Teď si to vypijeme oba do dna - a dobře nám tak. Po několika dnech z porodnice mám úplně jasno v tom, že nejtěžší vrcholový sport na světě je rodičovství!! Doufám, že tahle disciplína bude na olympiádě,“ dodala žertovně Soukalová.



Přečtěte si
mikima2
30. 10. 2021 • 11:36

Tahle ženská je maximálně hloupá. Neví jak by na sebe upozornila, tak si k tomu pomáhá svým dítětem. Lituji otce tohoto dítěte a divím se, že tu hlupačkiu ještě neposlal někam. Jak to tak vypadá, je a bude to máma na baterky.

-bello-
28. 10. 2021 • 22:32

Ježíšikriste co to mele?
Prej dobře nám tak, dítě " nám zatápí "
Proč dobře jim tak?Já to nechápu.
A moudro o vrcholovém sportu a mateřství mi přijde taky úplně pitomý.
Mateřství n e n í námaha! , i když , pravda , normálním mámám odejde spaní a bát už se budou napořád.

milesmiles
28. 10. 2021 • 13:38

věnujte se děcku to je nejdůležitější snažte se získat svůj majetek zpátky a to všemi prostředky pracovat teď nemůžete už máte vyděláno bohužel vás okradli. Hodně zdaru. Vaši přátelé.

milesmiles
28. 10. 2021 • 13:22

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.