Syrová zpověď Strýcové o mateřství: REAKCE MAMINEK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Syrová zpověď Strýcové o mateřství: REAKCE MAMINEK!

Tenistka Barbora Strýcová.
Tenistka Barbora Strýcová. (Toyota)

Co na srdci, to na jazyku. Tím proslula bývalá tenistka Barbora Strýcová (35), která ani během mateřství nechce nikomu mazat med kolem pusy a věci podává tak, jak se skutečně mají!

I Bára Strýcová se rozhodla jít proti proudu sluncem zalitých snímků zobrazujících usměvavá miminka a maminky, které si mateřství evidentně každý den užívají. Bývalá tenisová hvězda svým sledujícím na Instagramu přiznala, že první týdny s miminkem nejsou procházka růžovým sadem. „Šestinedělí je skoro za mnou. Občas to pořád trošku drhne - hlavně v noci - ale už jsme se tak nějak sladili a zvykli si na sebe,“ cituje Strýcovou web Super.cz.

Barbora Strýcová: Čekají mě těžší, ale hezčí věci než olympiáda

Video se připravuje ...

Stejně jako v tenise i v mateřství platí, že všechno jde, když se chce. Člověk si jen musí umět poradit.  „Kojení bylo ze začátku trošku boj, Vincentovi se moc nechtělo pít z prsu, ale znáte mě, bez boje to nevzdávám. A tak přišla na řadu odsávačka,“ pokračovala ve vyprávění vítězka ženské čtyřhry ve Wimbledonu 2019.

S tenisovou šampionkou byly ženy zajedno. Každou maminku přeci jen uklidní, že podobné problémy řeší spousta žen. „Bože jak já Vám děkuji za tenhle postoj. S kojením bojujeme od porodnice a zkoušíme vše, opravdu vše, co se dá,“ notovala se Strýcovou jedna ze sledujících a přidaly se i další.

Strýcová končí kariéru: Byla to jízda! Radí jí Šafářová ohledně mateřství?

Video se připravuje ...

Jinak by ale pyšná maminka malého Vincenta neměnila. V mateřství dokonce vidí větší smysl než v celé její úspěšné tenisové kariéře. „Vždycky jsem chtěla být maminkou. Kam se na to hrabou všechny grandslamy, Wimbledony a olympiády. Nechci to shazovat, ale pro mě je nejdůležitější být mámou a mít jistotu, že je dítě zdravé,“ dodala pro výše zmíněný web Barbora Strýcová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.