Soukalová Primu nepotřebuje: Rozjíždí vlastní projekt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Soukalová Primu nepotřebuje: Rozjíždí vlastní projekt!

Gabriela Soukalová
Gabriela Soukalová (Foto: J. Tůma, M. Přibyl D. Kolářová)

Bývalá biatlonistka a nyní i bývalá moderátorka pořadu Showtime Gabriela Soukalová (33) před pár dny skončila na postu moderátorky pořadu Showtime na televizi Prima. Kam budou teď směřovat její kroky?

Televize Prima se postarala o pořádný rozruch. Místo Gabriely Soukalové bylo totiž nabídnuto její kolegyni z Hlavních zpráv Gabriele Laškové(33). Kdyby Lašková nabídku přijala, Soukalová by pravděpodobně musela z kola ven a to ji už z principu naštvalo. Proto se rozhodla jednat.

Gabriela Soukalová na dokument o Kollerovi vytáhla přítele: První rande po narození dcery!

Video se připravuje ...

„To co Vám chci ale sdělit, je fakt, že moje setrvání na Tv Prima je aktuálně závislé na rozhodnutí mojí kolegyně Gabči Laškové, zda bude chtít z hlavních zpráv přejít na místo moderátorky pořádu Showtime. V návaznosti na vzniklou situaci, ve které se necítím úplně komfortně,  jsem se rozhodla, že první krok udělám já a odejdu,“ napsala na svůj instagramový profil Soukalová. Televizi Prima nakonec opustila i Lašková, která místo po Gábině nepřijala.

Bývalá biatlonistka se ale určitě neztratí a už teď svým fanoušklm prozradila, co plánuje. Chce se věnovat svému nadačnímu fondu Gabi, který pomáhá handicapovaným lidem. Zároveň se brzy chystá odtajnit projekt, na kterém se svým týmem pracuje přes rok. Odchází s vděkem, ale zároveň se nemůže dočkat nových začátků.

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
risan
27. 2. 2023 • 12:13

jenže Šeba se hoodně zlepšil a posunul, Gábina je pořád stejná namyšlená a arogantní P

AHel
26. 2. 2023 • 20:41

A,,, promluvila odbornice!!!! Soukalová proti Šebrlemu byla profe­sionál­kou.­....a­si buď nevidíte a zároveň neslyšíte....

Alva
25. 2. 2023 • 15:26

Já myslím, že chybět nebude, neuměla to, bylo to jako s G., každému není dáno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.