Moderátorka Gabriela Lašková: Bolesti před dovolenou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátorka Gabriela Lašková: Bolesti před dovolenou!

Gabrielu Laškovou trápí ochromující migrény.
Gabrielu Laškovou trápí ochromující migrény. (Instagram, archiv Blesku)

Málem neodjela! Když se po letech moderátorka Gabriela Lašková (33) rozhodla dopřát si konečně dovolenou v Chorvatsku s celou rodinou, začala mít těsně před cestou nesnesitelné bolesti!

Ačkoliv Gábinu poslední dobou trápí silné migrény, před několikahodinovou cestou na dovolenou měla bývalá Česká Miss 2013 ještě jiné potíže. „Otočka před odjezdem, zablokovaný krk a záda. Eňo ňuňo. Ale tady jsem v nejlepších rukou, protože pan doktor... Je můj tatínek,“ hlásila Lašková přímo z ordinace. Za chvíli nebylo po bolestech ani památky!

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

Zdá se, že její otec, vedoucí lékař ortopedické ambulance MUDr. Vít Kratochvíl, opravdu umí. Lašková si sice užívala volno plnými doušky, rodinná dovolená se ani tak neobešla bez zranění. „Beníček (5) si hned první den rozbil pusu, nos a zedřel břicho. Naštěstí to dopadlo dobře,“ oddychla si Lašková, jak je její starší syn statečný. Gábina si tedy dál užívá dovolenou na Jadranu i s mladším synem Vincentem (2) a manželem Filipem (34).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.