Moderátor Partičky Daniel Dangl (48): JEHO LETADLO SE ZŘÍTILO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Moderátor Partičky Daniel Dangl (48): JEHO LETADLO SE ZŘÍTILO!

Letadlo moderátora Daniela Dangla se zřítilo k zemi a zemřeli dva lidé.
Letadlo moderátora Daniela Dangla se zřítilo k zemi a zemřeli dva lidé. (FTV Prima, HaZZ)

Ve slovenské Senici zemřeli v neděli vpodvečer po zřícení ultralightu dva lidé. Podle seznamu Dopravního úřadu patří havarovaný stroj společnosti herce Daniela Dangla (48), kterého znají čeští diváci především coby moderátora zábavné show Partička! V letadle ale nebyl.

Slovenská policie na sociálních sítích potvrdila, že v neděli v 18:34 hod. dostala od přímých svědků informaci o pádu ultralehkého letadla v obci Čáčov.

Obrovská rána

„Na místo jsme okamžitě vyslali ambulanci rychlé lékařské pomoci. Dvě osoby bohužel utrpěly zranění neslučitelná se životem,“ uvedla záchranná služba později. Podle informací slovenské televize Markíza havarovalo letadlo při akrobatickém manévru, při němž měl pilot nad strojem z prozatím neznámých příčin ztratit kontrolu. „Letěl úplně normálně, najednou to ale vzal kolmo k zemi a ozvala se obrovská rána,“ popsala jedna ze svědkyň. Přestože je letadlo vybaveno záchrannými padáky, dvoučlenná posádka se nestihla katapultovat a po pádu na místě zemřela.

Holky na víně: Eva Hecko Perkausová

Video se připravuje ...

Mimo sebe

Otřeseni zůstali nejen obyvatelé z nedalekých domů, kteří nehodě přihlíželi, ale i Dano Dangl. Právě jemu totiž havarované letadlo patřilo. „Promiňte, momentálně nejsem ve stavu se k tomu vyjadřovat,“ vzkázal do médií moderátor Partičky, který v zábavné show působí již od roku 2011. S﷯ám přitom stejné letadlo mnohokrát pilotoval. Letecké zkoušky složil Dangl v roce 2014, hned o rok později si udělal radost a ultralehký letoun si pořídil spolu﷯ s leteckou školou Seagle Air, která stroj aktuálně využívala především.

Nebezpečný koníček

Pilotování letadla bylo mnoho let velkou vášní známého moderátora ze dvou důvodů. „Když jsem nahoře úplně sám, mám z toho čistou hlavu. A druhá věc je praktická, z Prahy do Bratislavy je to 50 minut,“ pochvaloval si před lety v rozhovoru pro slovenskou internetovou televizi Fameplay. Je otázkou, zda se nyní jeho názor nezmění a kdy a zda vůbec ještě Dangl do pilotní kabiny usedne.

Rey Koranteng: Mám rád aktivní dovolenou, opalovat se nepotřebuji

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.