Bývalá biatlonistka a moderátorka Soukalová: Druhé dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bývalá biatlonistka a moderátorka Soukalová: Druhé dítě?

Bývalá biatlonová královna a moderátorka Gábina Soukalová: Druhé dítě? Teď ne!
Bývalá biatlonová královna a moderátorka Gábina Soukalová: Druhé dítě? Teď ne! (P. Machan, FTV Prima)

Dva roky je maminkou Izabelky. Pořídit své holčičce sourozence ale bývalá moderátorka Showtimu Gabriela Soukalová (33) teď rozhodně nemá v plánu. Už nyní prý spí jen tři hodiny denně...

Někdejší biatlonová královna po odchodu z Primy nevyplnila svůj čas jen péčí o dcerku, ale naplno dál pracuje. Místo moderování si vydělává tvorbou obsahu na sociálních sítích a má i nadační projekt pro lidi s poruchami příjmu potravy. „Je to jízda! Přes den se věnuji dcerce a pak všechno doháním v noci. Za poslední dva dny jsem spala asi tři hodiny a je to na mně i dost poznat. Jsem unavená,“ netajila se Gábina na předání auta vítězce soutěže Anděl mezi zdravotníky.

Gabriela Soukalová o filmu o ní: Rozmýšlela jsem se asi dvě vteřiny

Video se připravuje ...

O druhém miminku s partnerem Milošem (36) tak momentálně nechce ani slyšet. „Do budoucna bych chtěla, ale teď je to pro nás moc brzy. Možná jsem do jisté míry sobec i z toho vrcholového sportu, ale snažím se dát tu péči i sobě. Když jsem v pohodě já, můžu se věnovat ostatním. A chci pracovat i na našem vztahu,“ dodala Soukalová na vysvětlenou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.