Šokující dokument o Soukalové: Exmanžel se odmítl vyjádřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šokující dokument o Soukalové: Exmanžel se odmítl vyjádřit!

Gabriela Soukalová a Petr Koukal
Gabriela Soukalová a Petr Koukal (Foto: J. Tůma, FTV Prima)

Její život je jako jízda na horské dráze. Gabriela Soukalová (34) zažila chvíle na vrcholu, ale i pád na dno, když si prošla bouřlivým rozvodem či anorexií. O tom všem bude dokument s názvem Pravda se pořád vyplatí.

Když přišla nabídka na film mapující její život, bývalá biatlonová královna a moderátorka primáckého Showtimu zprvu váhala. „Velkou roli v mém rozhodování hrálo osobní setkání s týmem. Pokud bych cítila, že tam něco vázne po lidské stránce, asi bych do toho nešla,“ přiznala Aha! Soukalová.

Gabriela Soukalová o dokumentu

Video se připravuje ...

Bouřlivý rozvod

Snímek se nevyhýbá ani citlivým tématům. Jedním z nich je bouřlivý rozvod s olympijským badmintonistou Petrem Koukalem (38). Ten ji podle jejích slov podváděl a podezřívá ho také, že nakládal za jejími zády s jejími penězmi! Nakonec ji dokonce vyhodil z domu, který sama zaplatila! „Rozvod a nešťastné manželství, které skončilo krachem, patří do života Gabriely Soukalové. Každý máme v životě pozitivní i negativní okamžiky. A nechtěl bych točit film, abych dělal, že se to nestalo,“ řekl Aha! režisér Petr Větrovský (38).

Nevyjádřil se

Tohle téma sice nebylo pro Gábinu snadné znovu otevřít, s odstupem času se ale na to dívá s nadhledem. „Ne v každém období jsem to vnímala tak jako dnes. Jsem ráda, že už s tím nemám spojený žádný špatný pocity. Že už mi to je úplně volný,“ svěřila se Soukalová. Trvala dokonce na tom, aby byl dán prostor i jejímu exmanželovi. „Tuto možnost jsme nabídli každé osobě, o které tam je řeč. Vnímám to jako fair play,“ uvedla Gabriela. „Připadá mi to takhle v pořádku, ale on se i navzdory tomu, že jsme ho kontaktovali, odmítl k filmu vyjádřit,“ dodává. Snímek uvidí diváci v kinech od 7. března 2024. 

Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí (2024). Podívejte se na trailer!

Video se připravuje ...

Dlouhý boj s anorexií

Velkým tématem je její boj s poruchami příjmu potravy. O tom se i rozepsala v knize Jiná Gabriela Koukalová. „Začala jsem sama sebe nenávidět a vadil mi každý gram. Proto jsem začala hladovět a dělat věci, o kterých nikdo neměl tušení. Skončilo to málem tragicky a museli mi pomáhat doktoři. Několik let jsem totiž trpěla anorexií,“ píše v knize. „Vidím sama na svých nadačních aktivitách, že poruchami příjmu potravy trpí opravdu hodně lidí a ten počet se podle mého názoru neustále zvyšuje,“ dodává Soukalová.



Přečtěte si
korytnackahela
7. 3. 2024 • 13:18

K čemu by se jako měl vyjadřovat? Jak s tatíkem vymysleli, že zamilovanou Gábinu připraví o milióny a vysněný dúm? Jak odmítl podepsat předsvatební smlouvu a vydíral ji pláčem? Jak žárlil na její úspěch? Plive na něj celé Česko a on se tváří, že to prší? Bezcharakternějšího člověka by bylo těžké najít.
Po čuni a vytáhnout z baráku za vlasy!!

Marie Nováková
6. 3. 2024 • 16:29

No hlavně že se jí podařilo utéct a přišla jenom o vilu. Ten founa byl odporný od pohle­du.A­rogan­tni,na­fouka­ny něco jako je ten Kanie West.Gabi mu měla dělat Biancu Censori.Ten bude lovit další oběť. Zlodějícek baraku zakomplexovany.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.