Drsný pád Soukalové: Z paláce do posprejovaného přístavku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsný pád Soukalové: Z paláce do posprejovaného přístavku

Gabriela Soukalová
Gabriela Soukalová  (Repro ČT sport)

Do kin vstupuje další očekávaný dokumentární snímek o české sportovní legendě. V něm bývalá biatlonová hvězda Gabriela Soukalová (34) reflektuje nejen svůj vzestup na absolutní vrchol, ale i tvrdý pád na dno, za který mnozí viní bývalého manžela Petra Koukala (38).

Už jen ze samotné ukázky je patrné, že půjde o silně emotivní filmový počin, jehož natáčení nebylo pro Gabrielu Soukalovou vždy lehké. Zvláště náročné bylo vzpomínání na momenty, které jí obrátily život naruby. A ačkoli nakonec Gábina vše ustála a nyní je spokojená, šrámy na duši zůstaly. Nejvíce ran utržila v manželství s badmintonistou Petrem Koukalem, který nemohl skousnout fakt, že je po jeho drahé polovičce větší poptávka než po něm.

První dojem z filmu o Gabriele Soukalové. "Nabízí naději ostatním"

Video se připravuje ...

„Kolikrát, když už potom nastaly nějaké hádky... Ty většinou nastávaly v momentu, kdy jsme přišli na nějakou akci a víceméně spousta lidí šla za mnou třeba pro podpis, nebo se vyfotit, nebo se zkrátka se mnou jenom bavili. Tak jsem to potom dostávala pokaždé doma, že se se mnou fotilo víc lidí. Mně to přišlo úplně absurdní, že došlo k takovému obratu,“ cituje Soukalovou server Expres.cz.

Z toxického vztahu, během kterého pro mnohé nepochopitelně ukončila svou sportovní kariéru, se nakonec dostala. Tlustou čáru za ním ale ještě neudělala. Důvodem je porozvodové finanční vyrovnání, které se táhne dodnes. Trnem v oku pro Gábinu zůstává společná luxusní vila na Berounsku. Její výstavba za 25 milionů ale byla hrazena převážně bývalou biatlonistkou.

Soukalová po předpremiéře svého filmu: Jsem vděčná za to, že jsem to nikdy nevzdala

Video se připravuje ...

Poněkud absurdní je proto skutečnost, že ve vile setrval Petr Koukal, zatímco Gábina na počátku vztahu se současným partnerem Milošem Kadeřábkem obývala nepříliš vkusný, posprejovaný dům v Berouně stojící vedle kasina. Komu nakonec několikamilionový dům připadne, stále není jasné.

„Dům patří stále nám oběma. Nevím, jak to bude. Nemáme to ještě vyřešené. Je mi líto, že v něm nebydlím. Je to místo, kde si představujete, že strávíte zbytek života po boku člověka, kterého máte rád,“ smutně krčí rameny Soukalová, která sice nemá uzavřenou minulost, její budoucnost ale díky partnerovi Milošovi a jejich společné dcerce Izabel vypadá slibně.



Přečtěte si
radkomuller
9. 3. 2024 • 08:49

anonymni mindrak jsi. Urcite mas taky jedno varle jako ten psychopat Nekoukal .

Zuzana Berková
8. 3. 2024 • 21:03

Z vaší reakce je cítit závist. Je to krásná a úspěšná žena. A co vy?

Uživatel_5777995
7. 3. 2024 • 16:46

Cuchta hnusná, fuj to je strašidlo 🤮🤮 BB jak vyšitá 👎

korytnackahela
6. 3. 2024 • 18:44

To je ale prase bezcharakterní! Někdo by mu měl dát po čuni a vykopat ho z baráku za Gábininy peníze!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.