Lašková vrací úder! Po vyhazovu hvězdou konkurenční televize | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lašková vrací úder! Po vyhazovu hvězdou konkurenční televize

Gábina Lašková poprvé otevřeně o rychlém konci na Primě: Horko a šok na koberečku u vedení!
Gábina Lašková poprvé otevřeně o rychlém konci na Primě: Horko a šok na koberečku u vedení! (FTV Prima, Jan Tůma)

Není to tak dávno, co moderátorku Hlavních zpráv na Primě Gabrielu Laškovou (33) bezlítostně vyřadili. Nicméně teď, když se moderátorka Eva Perkausová (29) za pár měsíců opět odebere na mateřskou dovolenou, by brali Gábinu zpět. Otázkou je, jestli bude mít zájem.

Perkausová otěhotněla pouhé tři měsíce po porodu svého prvního syna Killiana. Vedení už přemýšlí nad tím, kdo blondýnku během její mateřské dovolené nahradí. Když totiž odcházela za mateřskými povinnostmi posledně, způsobilo to pořádný humbuk. Když se totiž vrátila do práce, nově tvořila dvojici s Petrem Suchoněm (39), který do té doby moderoval zprávy právě s Laškovou. Tu pak ale vedení ze zpráv odsunulo. Čočku za to tehdy schytala Eva, protože to vypadalo, že Gabrielu vyštípala.

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

„Prosím, Eva za nic nemůže, ani Soňa. Jsou rozhodnutí, která dělají jiní. A taková rozhodnutí se rozhodně dají respektovat, ale musí být podána s úctou k druhému,“ zastala se tehdy Lašková kolegyně na svém Instagramu. Teď je ale opět všechno jinak. Podle webu Blesk.cz by měla mít Prima o sympatickou brunetku opět zájem.

Dle zdrojů Super.cz měla mít Gabriela s vedením TV Prima schůzku a byla jí opět nabídnuta pozice moderátorky ve zprávách. Zda na to ale kývla, se zatím neví. Nabídku dostala i od České televize, podle eXtra.cz konkrétně do pořadu Sama doma. Má tedy z čeho vybírat.

Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
umlacak
25. 9. 2023 • 15:09

Zná paní Perkausová dílo Dědeček, Kilián a já? Kdyby věděla, kdo to ten Kilián byl, tak takové jméno by svému dítěti nikdy nedala.

miroslava13
22. 9. 2023 • 15:16

jenom ne zpátky Laškovou...vypadá jak z Dachau....jen zuby a nic víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.