Lašková: Dostanou Benedikt (5) a Vincent (3) sestřičku nebo brášku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lašková: Dostanou Benedikt (5) a Vincent (3) sestřičku nebo brášku?

Gábina Lašková
Gábina Lašková (archiv Blesku)

Bývalá moderátorka Primy Gabriela Lašková (33) se na nějaký čas stáhla z očí veřejnosti. Dnes už je jasné proč. Brzy totiž přivede na svět svého třetího potomka.

„Na chvilku jsem se odmlčela, ale měla jsem pro to ten nejkrásnější důvod. Naše třetí obrovský štěstí, budeme mít miminko,“ napsala Gabriela na sociální sítě a přidala fotku se svým rostoucím bříškem. Gratulace od kamarádek a kolegyň na sebe nenechaly dlouho čekat. „Ježíši! Paráda! Skvělý, fenomenální! Strašně moc gratuluju. Mám za Vás obrovskou radost!!“ neskrývala své nadšení modelka Tereza Fajksová. „To si děláš….?!!! Tak ty jsi nejvíc!“ reagovala překvapeně Gabriely bývalá kolegyně Laďka Něrgešová.

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

Společně s manželem Filipem už vychovávají dva syny, Benedikta (5) a Vincenta (3). Jestli Lašková porodí do třetice dalšího kluka nebo překvapí holčičkou, se dozvíme nejspíš až po porodu.

Gabriela Lašková zveřejnila návod, jak si velmi snadno vykrojit dýni, i pokud vám to nejde s nožem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.