Potřetí těhotná Gábina Lašková: Další kluk do party! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Potřetí těhotná Gábina Lašková: Další kluk do party!

Gabriela Lašková čeká třetího chlapečka
Gabriela Lašková čeká třetího chlapečka (instagram)

Už brzy se z ní stane trojnásobná maminka. Bývalá primácká moderátorka Gabriela Lašková (34) se rozhodla už dál nenapínat fanoušky a odhalila pohlaví očekávaného miminka. „Už vás nebudeme dlouho napínat, bude to kluk!“ oznámila radostnou novinu.

S manželem Filipem se ho už nemůžou dočkat. „Moc jsme si ho přáli, protože děláme úžasný kluky. Chlapečku náš, kdybys jen věděl, jak moc se na tebe těšíme!“ tetelila se moderátorka. A těší se i jejich pětiletý Benedikt a tříletý Vincent. „Kluci se brášky nemohou dočkat a všem se chlubí, že budou tři bratři,“ dodala nastávající trojnásobná maminka.

Potřetí těhotná moderátorka Gabriela Lašková: Pohlaví už ví!

Video se připravuje ...

„Tři kluci jsou boží. Vím, co říkám... Jste úžasní,“ gratulovala Gábině coby České Miss 2013 její předchůdkyně, Miss ČR 2005 Lucie Šlégrová (42), která je rovněž trojnásobnou maminkou. „Krásná rodina jste a ještě hezčí budete!“ napsala Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (40).

Gabriela Lašková zveřejnila návod, jak si velmi snadno vykrojit dýni, i pokud vám to nejde s nožem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.