Smutné přiznání těhotné Laškové: Přišla o druhé miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Smutné přiznání těhotné Laškové: Přišla o druhé miminko

Smutné tajemství těhotné Laškové: Potrat i problémy s početím!
Smutné tajemství těhotné Laškové: Potrat i problémy s početím! (instagram)

Moderátorka a modelka Gabriela Lašková (34) se těší na svého třetího potomka. Sledující na Instagramu ovšem překvapila smutnou zprávou v jinak hezkém období – těhotná je totiž počtvrté.

„Tohle je mé čtvrté těhotenství,“ vyrazila dech svým fanouškům Gábina, která je pyšnou maminkou dvou synů, Beníka a Vincenta. K nim za pár měsíců přibude třetí potomek. Pocity radosti ale místy převažuje strach. Ten se objevil poté, co Gabriela přišla o dítě, jak přiznala svým instagramovým příznivcům. Miminko mělo být Beníkovým prvním mladším sourozencem.

Těhotná moderátorka Gabriela Lašková: Pohlaví už ví!

Video se připravuje ...

„Druhý pokus se povedl hned, nemohli jsme tomu uvěřit. Bohužel jen několik týdnů na to jsem o miminko přišla. Bylo to těžké, byla jsem z toho strašně smutná a pořád jsem přemýšlela nad tím, co jsem udělala špatně,“ svěřila se na Instagramu Lašková. Pocit bezmoci se matce zaryje pod kůži zřejmě do konce života. Proto ani během tohoto těhotenství neumí být Gábina vždy pozitivně naladěná.

„Do třetice se snad bojím úplně nejvíc. Jistá úleva přišla po druhém screeningu a taky s každým dalším kopnutím, ale přesto nemyslím na nic jiného, než aby miminko přišlo v pořádku na svět a už tu bylo s námi. A abych to zvládla i já,“ modlí se Gábina Lašková, která dala upřímný průchod svým pocitům. Pod příspěvkem se začaly objevovat komentáře žen s podobnými zkušenostmi a vzájemně si nakonec vyjadřovaly podporu. Ačkoli je tedy člověk na své strasti sám, svěřit se i úplně cizím lidem leckdy pomůže.



Přečtěte si
AHel
15. 4. 2024 • 09:20

je to nutné říkat, já takové osobní věci říkám svým přítelkyním, které mám po boku celý život, v životě bych to nenapsala do tisku a bulváru k tomu, lituji si, že nemá blízkou osobu, které by to řekla a vyrovnala se s tím, pro mě úlet a jen politování....

miroslava13
13. 4. 2024 • 14:00

ty lopatky vylezlé. bože. kdyby se pořádně najedla, třeba by o nic nepřišla.... ty holky dnes nejedí a pak se diví. z čeho to mimi má růst? z vody asi NE!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.