A je to tady! Očekávané čtvrté dítě Hanychové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

A je to tady! Očekávané čtvrté dítě Hanychové

Agáta s manželem a dětmi
Agáta s manželem a dětmi (čtenáři Blesku)

Že by šla influencerka Agáta ve stopách mámy Veroniky? Co do počtu dětí určitě! Čtvrté těhotenství totiž rozhodně není vyloučeno - a zvlášť, když se stále častěji ukazuje, že vyšší věk není překážkou.

Rodit děti ve dvaceti se už nenosí. Cameron Diazová například včera ve svých jednapadesáti letech porodila zdravého chlapečka Cardinala, na což Agáta okamžitě zareagovala slovy: „Tak to máme ještě spoustu času, Míro Dopito,“ přičemž označila i svého manžela. 

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

Nebyla by rozhodně jedinou matkou, která se rozhodla pro to mít miminko i ve vyšším věku. Po čtyřicítce rodila řada zahraničních celebrit, například Nicole Kidmanová, Halle Berryová, Mariah Careyová, ve svých čtyřiceti šesti letech přivedla první dítě na svět topmodelka Adriana Sklenaříková a ve čtyřiceti třech letech pak měla Veronika Žilková dceru Kordulu (18).

Pokud by měla kopírovat rodinnou linku, má ještě pět let k dobru na to se rozhodnout, zda Rozárce, Mie a Kryšpínovi nepořídit dalšího sourozence. Ostatně - Dopita se jako otec osvědčil. 

TEMU boří rekordy. Je bezpečný? Tenisová kauza se dotkla Plíškové. Hanychová překvapila u soudu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.