ŠOK! Návrat ke starým láskám v rodině Žilkové pokračuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

ŠOK! Návrat ke starým láskám v rodině Žilkové pokračuje

Žilková s dcerou Kordy
Žilková s dcerou Kordy (archiv Blesku)

Dvakrát to stejné řeky nevstoupíš, říká se. Ovšem u herečky Veroniky Žilkové (62) se příslovím neřídí. Po Agátě, která se po 12ti letech vrátila ke svému ex Mirkovi Dopitovi (39), převzala štafetu Kordula (18). Už zase randí s Damianem (19). 

Loňský listopad byl plný slziček. Kordula totiž oznámila rozchod se svou první láskou. „Bohužel jsme měli moc odlišné názory. Kamarády zůstat nechtěla. Každopádně se cítím skvěle, totální svoboda,“ pochvaloval si single život následně Damian - patrně proto, aby po čtyřech měsících mohl s Kordy chodit zase ruku v ruce. 

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

Ze své lásky nespustil oči celý víkend, který spolu s Agátou a dětmi, Mirkem, Vincentem a jeho přítelkyní strávili na romantickém statku Na Kmíně. Na pózování na rodinných fotografiích se však ještě necítil, na kanále Agáty proto chybí. Nicméně fotografům dalo zabrat zachytit Kordulu a Damiana i v jiné pozici než v objetí. 

Staronový pár vypadal velmi spokojeně, kromě toho, že se věnovali sami sobě dováděli i s dětmi Agáty, zejména pak s nejstarším Kryšpínem. 

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.