Policie je slabota! Agáta vytáhla na Soukupa těžší kalibr | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Policie je slabota! Agáta vytáhla na Soukupa těžší kalibr

Hanychová o konfliktu se Soukupem: Je to lhaní Jaromíra Soukupa!
Hanychová o konfliktu se Soukupem: Je to lhaní Jaromíra Soukupa!  (Foto: P. Machan, Instagram)

Agáta Hanychová (38) už je u soudu pomalu jako doma, na protistraně se jen střídají tatínkové obou jejích dcer. Oba vystupují proti dohodě o péči a požadují úpravu styku. Zatímco nedávný soud s Jakubem Prachařem se však týkal jen malé úpravy střídavé péče, na které se rodiče Mii dohodli, Jaromír Soukup bojuje o poznání tvrději a nebojí se do procesu zapojit plejádu právníků nebo policii. Ovšem ani Agáta si nenechá všechno líbit...

Prachař chce s dcerou pochopitelně trávit více času. Aktuálně mají domluvenou střídavku tři a čtyři dny s tím, že se střídají každý druhý týden. On ale stojí o střídavou péči sedm ku sedmi,“ potvrdil Expresu informátor. Že se soudní líčení týkalo úpravy režimu střídavé péče následně potvrdila i Hanychová. „Mia dál zůstává v naší střídavé péči, Jakub jen chtěl změnit dny, kdy ji má on. Na tom jsme se dohodli,“ řekla Agáta Blesku. 

Inflace je nižší než ke konci vlády ANO! Těhotná Agáta přišla o řidičák! A tlak na Izrael sílí

Video se připravuje ...

Je zřejmé, že pakliže jde o zájmy šestileté Mii, Agáta se s Jakubem dokáže rozumně dohodnout. To však bohužel neplatí v případě Jaromíra. Není to tak dávno, co k Agátě domů poslal policejní hlídku poté, co zjistil, že s manželem Mirkem Dopitou, Kryšpínem a Miou odcestovala do Paříže. Rozárka zůstala v péči babičky Veroniky Žilkové a chůvy, proti čemuž Soukup ostře vystoupil. Z jednoho z jeho posledních prohlášení je patrné, že nesouhlasí s péčí, kterou dceři zajišťuje Agáta. „Rozárku jsem si převzal. Předala mi ji jakási paní ve věku zhruba 80 let. Vůbec ji neznám,“ uvedl na dotaz Expresu.

Soukup si podle soudního nařízení vyzvedává dceru v úterý a ve čtvrtek v dopoledních hodinách a po oba dny s ní může trávit osm hodin času. Takový rozsah je pro něj ale nedostatečný a proto se rozhodl vynaložit veškeré úsilí pro to, aby Rozárku získal do střídavé péče. Podle posledních informací se měla Agáta obrátit na OSPOD. Objevilo se také video z předání dcery, kde je vidět, že Rozárka úzkostlivě pláče poté, co odjíždí s otcem.

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
4. 3. 2024 • 11:50

Ve článku máte chybu. Soukup neposlal policii do Agátina domu, ale požádal policii, aby jeho dceru našla. Když dostali informaci, že je v domě Agáty, museli dítě a člověka, který ho měl momentálně v péči, zkontrolovat.

pragver
29. 2. 2024 • 00:49

Petra Novotná
28. 2. 2024 • 21:45

Rozarka place, protoze slysela matku mluvit neprijemnym tonem. Deti to vyciti. Rodice jsou oba a oba na ni maji pravo. Nejen pani Dopitova.

Celebrity-chachacha
28. 2. 2024 • 20:16

Kdy se bude natáčet nekonečný seriál The Žilka Clan ?

Jana Nováková
28. 2. 2024 • 13:51

Běžte už s tím uraženým Soukupem někam.Nemůže skousnot že dostal kopačky,dosud je rozdával jen on.Dělá naschvaly a jen se ztrapňuje.Ať si prodá ten svůj nekoukatelný Barrandov,splatí miliardové dluhy a táhne.Dobře mu tak,došlo konečně i na něj.On nevěděl kdo je Agáta?Tak to byl asi jedinej v republice.Nazdar

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.