Hanychová s Prachařem u soudu: Herec požaduje změny v péči o dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanychová s Prachařem u soudu: Herec požaduje změny v péči o dceru!

Agáta je na nože se svými ex
Agáta je na nože se svými ex (ara)

Exmanželé Agáta Hanychová (38) a Jakub Prachař (40) absolvovali soud ohledně změny péče o dceru Miu (6)! U obvodního soudu pro Prahu 6 se ale řešilo i to, jestli smí Hanychová dceru zveřejňovat na sociálních sítích, což si exmanžel nepřeje!

Emoce však udrželi všichni na uzdě. Hanychová se dostavila do soudní síně justičního areálu Obvodního soudu pro Prahu 6 na pražských Míčánkách v kostýmku a působila nezvykle důstojně. „Chci se na všem domluvit. Správní rodiče by se vždy měli domluvit, to je pro mě priorita,“ řekla Aha! modelka po skončení asi dvouhodinového stání. Nejdřív se řešila úprava péče o dceru. „Mia dál zůstává v naší střídavé péči, Jakub jen chtěl změnit dny, kdy ji má on. Na tom jsme se dohodli,“ prozradila Agáta s tím, že další část soudu byla odročena na březen. Tehdy se má řešit právě Instagram a další Agátiny sociální sítě. Ani tady se spor nečeká, protože Hanychová chce Prachařovi vyhovět.

Soudí se i se Soukupem

Není to ale jediný soud, který modelku čeká. Už v březnu se také bude řešit spor, který mezi sebou mají s expartnerem Jaromírem Soukupem (55), s nímž se po bouřlivém rozchodu neshodnou na péči o dceru Rozárku (10 měsíců). Tu teď mají ve střídavé péči, ovšem provázejí ji ostré slovní přestřelky. Na to, že by se Soukup chtěl v zájmu dcery domluvit po dobrém, to nevypadá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.