Zemětřesení u Hanychové: Agáta stěhuje děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zemětřesení u Hanychové: Agáta stěhuje děti!

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (profimedia.cz)

Influencerka Agáta Hanychová (38) nedávno zažila šok, když k ní domů její bývalý partner Jaromír Soukup (55) poslal policii. Že by se rozhodla pro radikální krok? Na svém Instagramu totiž promluvila o stěhování dětí!

Nakonec ale své sledující uklidnila. Děti nestěhuje mimo svou vilu v Suchdole, pouze jim mění dětské pokojíčky. Její dcera Mia totiž nastoupí brzy do školy a podle Agáty je na čase, aby měla pokoj jako slečna. Časem pak plánuje k Mie přestěhovat i její malou sestřičku Rozárku.

Inflace je nižší než ke konci vlády ANO! Těhotná Agáta přišla o řidičák! A tlak na Izrael sílí

Video se připravuje ...

Rekonstrukce dětské ložnice ale nebyla jednoduchá a velkým pomocníkem byl Hanychové především manžel Miroslav Dopita. „Museli zadělat díry ve zdech, Kryšpínek tu asi střílel paintballkou," pronesla Agáta v živém vysílání na Instagramu. Zdi budou zářit lososovou barvou, a aby toho nebylo málo, Hanychová plánuje přidat i malbu s tanečnicemi.

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
7. 3. 2024 • 07:15

Nevím, proč stále lžete. Soukup k Agátě do domu neposlal policii. Nechal hledat svou dceru a policie jí nalezla v domě její matky s chůvou.
To je značný rozdíl!
Jinak k Agátině počinu - stěhování pokojíčků a malování, těžko souvisí s tím, že Mia půjde do školy. Mia má svůj pokoj, který je pro ní dostačující, když v budoucnu bude dostačující pro školáka bratra. Agáta předvádí národu, jakou mají fungující rodinu s Dopitou, který maluje a sádruje a stará se o děti.
Další důvod bude ten, že už připravuje Rozárku na odsun z ložnice. Takže buduje větší dívčí pokoj. Chudák budoucí školačka Mia, které bude v pokojíčku brečet mimino.

Kamyl
5. 3. 2024 • 12:43

Včera nám šli s kočárkem pod okny...Kupodivu tentokrát po chodníku a ne středem silnice jako vždy......

hejhej
5. 3. 2024 • 10:47

Stupidity o hloupé Hanychové nemá cenu číst.

Celebrity-chachacha
5. 3. 2024 • 10:36

😁😁😁😁😁😁😁

travina
5. 3. 2024 • 05:25

Jen blbí novináři stále píší o Hanychové, nic jiného totiž nikdy neobjeví A jen blbí čtenáři věří tomu, co všechno oni napíší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.