Trest pro Agátu za drzost? Soukup z rukávu vytáhl likvidační eso! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Trest pro Agátu za drzost? Soukup z rukávu vytáhl likvidační eso!

Hanychová o konfliktu se Soukupem: Je to lhaní Jaromíra Soukupa!
Hanychová o konfliktu se Soukupem: Je to lhaní Jaromíra Soukupa! (Foto: P. Machan, Instagram)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) dlouho prohlašuje, že jí Jaromír Soukup (55) na dceru Rozárku příliš nepřispívá, podle posledních zpráv má jít o částku ve výši 4 tisíc korun, což influencerka považuje, vzhledem k příjmům polovičního majitele TV Barrandov, za nedostatečné. Jenže možná bude nepříjemně vracet...

Podle insolvenčního rejstříku TV Barrandov měla společnost Jaromíra Soukupa vyplatit Hanychové částku přesahující čtvrt milionu za pořad, k jehož realizaci nestihlo dojít. „Záloha: účinkování v pořadu TV Barrandov, uhrazeno 14. 9. 2022,“ stojí zcela zřetelně u jejího jména. Agáta však trvá na tom, že z podnikání Soukupa neviděla ani haléř a veškerou práci prý vykonávala bezúplatně. 

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...

„Jestli někdo tvrdí, že jsem si vzala nějaké peníze, tak to musí být podvod. Skutečně jsem nic nedostala ani si nic nevzala. Žádnou smlouvu jsme neměli podepsanou, nepodepisovala jsem ani převzetí žádné zálohy. Žádnou jsem totiž nedostala,“ stojí si za svým Hanychová. 

Jak se jméno Agáty na listinu dlužníků dostalo, zůstává tajemstvím. „Návrh zpracovávali pracovníci ze společnosti Servis-24 spolumajitele TV Barrandov Jana Čermáka, a to na základě reálných podkladů. Těmi bývají pohyby na účtech a doklady, podepsané příjmové doklady a podobně,“ potvrdil eXtra.cz zdroj přímo z televize. 

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
6. 3. 2024 • 16:41

Marta Kubíková:
Neznám hloupější a drzou osobu než je Hanychová

Jana Nováková
5. 3. 2024 • 10:39

Soukup je právník,má spoustu známých tak není problém vytvořit falešnou kauzu.Dával jí neskutečně drahý dary.Proč? Teď ho to štve,kope kolem sebe,je trapnej.Ať si jde vydělat na svý dluhy do ringu.Po posledním úporném,dlouhém boji ,který prověřil jeho boxerské kvality si lehce na svý dluhy vydělá.Brožová má smlouvu na svůj pořad který se reprízuje?Takže jí do dneška platí?

Eva Fába
4. 3. 2024 • 19:34

Jděte už někam s těma -rádoby celebritama,hlavně se zviditelnit v hlavách šrot, koho to vůbec ,to jejich žití zajímá ???

Marta Kubíková
4. 3. 2024 • 18:35

Jo a Agáta je podle vás svatá co?
I když Soukupa nemusím, je dobře, že to někdo téhle vyčůrané čičmundě trochu opepří.

fany22
4. 3. 2024 • 14:45

A vy jste ta účetní? Dost pochybuji, že by mu stálo za to si tohle vymýšlet. Proč? Když jí navíc dával statisícové dary i po rozchodu.
A kdo je z těch dvou větší šmejd, je otázka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.