Scéna jak z hororu u předání Rozárky: Pláč i surové nadávky Agáty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Scéna jak z hororu u předání Rozárky: Pláč i surové nadávky Agáty

Agáta Hanychová předává Rozárku Jaromíru Soukupovi
Agáta Hanychová předává Rozárku Jaromíru Soukupovi (Pavel Machan)

Svůj narozeninový den si možná představoval ve větším klidu, jenže to by si Jaromír Soukup (55) nemohl předávat desetiměsíční dceru Rozárku se svou ex Agátou (38). Ta mu k půlkulatinám poblahopřála vskutku zvláštním způsobem. 

„Snažil jsem se v klidu převzít dceru, ale okamžitě jsem se po příjezdu dozvěděl, že jsem staré prase,“ postěžoval si Soukup Blesku. „Nejvíc měla paní Dopitová strach o deku, do které byla malá zabalená. Ať ji prý vrátím, že bych ji jinak ukradl...“ dodal pak.

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...

Z jeho slov bylo patrné, že zakopání válečné sekery a vyhlášení míru je dávno v trapu. „Je strašné, jak člověk, když je zamilovaný, nevidí povahu toho druhého,“ přisadil si ještě spolumajitel TV Barrandov. 

Těžko však říct, co předání předcházelo. Z videa, které je publikované na Instagramu, je patrné, že Rozárka nesnáší pendlování mezi rodiči dobře. V momentu, kdy si ji totiž otec přebírá, propukne doslova až v hysterický pláč, což musí Agátě doslova trhat srdce. V minulosti již několikrát apelovala na Soukupa a žádala pro dceru větší klid, což dokazovala i silnou citovou vazbou malé na její osobu a zmiňovala její nízký věk. Bohužel bez úspěchu... 

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bella.
27. 2. 2024 • 01:25

bella.
27. 2. 2024 • 01:24

Uživatel_154162
-----------------------
Jestli ona o otci dítěte říká před dítětem ( a jistě před ostatními dětmi taky ), že je Soukup prase a že by deku ukradl, pak at brzdí !!! Fakt se nedivím některým chlapům , kteří by jí za to dali pár face ! Brala od Soukupa drahé věci, jak sélebrita se chovala, do Španělska nakvartýrovala matku, do NYC zase Kordulu, auto měla pro malou Rozáru, aby byla v bezpečí a šperky , aby se líbila , ve Španělsku jen fnukala, doma fňukala, lidi kolem sebe ale měla, pomocnice taky , věci od Soukupa prodává , jakoby fakt Dopita do domácnosti nic nepřinesl a spíš je dle mého prase Dopita, který byl honěn za neplacení alimentů, což je trestný čin a proti Soukupovi vypadá jak zombie..

bella.
27. 2. 2024 • 01:14

Když před dítětem řve, dítě se rozbrečí!A Agáta a její matka řvou často.Jsou sprosté, jak kanál, to vím a Stropnický je v tom krotil.Soukup je blbec.Snad věděl co s ní a jejím zázemí si přiváže k noze!
Je neštěstí, že tyhle rodí děti.A to ještě pindala, že rodit je úžasné atd.Boejď ne, když vůbec nic necítí s epidurálem ta blbka!

zuzakirsch
26. 2. 2024 • 20:56

Standardní postup mnoha matek. Tentokrát ale máme možnost vše sledovat veřejně.

alaluja
26. 2. 2024 • 20:36

Pokud nebude otec mít možnost brát si malou dcerku, tak by to byla chyba. Matka naznačuje, že to špatně snáší . Pro ni by bylo nejlepší nedávat mu jí vůbec a chtít velké alimenty. jen zapomněla , že má dcerku rád a chce s ní být také. Smutný příběh, který je jak seriál na pokračování.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.