Zlom ve válce Roseových! Agáta slaví, Soukup zuří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zlom ve válce Roseových! Agáta slaví, Soukup zuří

Soukup údajně zuří, protože soud vyhověl Agátě
Soukup údajně zuří, protože soud vyhověl Agátě ( Marek Pátek, Instagram)

Mezi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírem Soukupem (54) to neustále vře. Mediální magnát nedávno na svou expartnerku dokonce zavolal policii, protože nechala jejich společnou dceru Rozárku na hlídání chůvě a babičce. Teď už je ale nad slunce, jasné, z čeho je Soukup tak podrážděný – u posledního soudu údajně pohořel.

„Proč Jaromír Soukup v poslední době zuří a posílá na matku svého dítěte i policajty? Je očividně zoufalý z toho, jak se mu vedlo u soudu. Doteď měl malou v pondělí, ve středu, v pátek a jeden den o víkendu, měl tedy nebývalé čtyři dny v týdnu. Víc než matka,“ prozradil důvěryhodný zdroj pro eXtra.cz. „Paní Hanychová ovšem podala odvolání proti rozhodnutí prvoinstančního soudu a nadřízený soud s ohledem na věk a zájmy dítěte styk s otcem upravil,“ pokračoval tajný informátor.

Obří útok na Ukrajinu. Agáta platí desetitisíce kvůli Soukupovi. Kdo zastoupí Karla III?

Video se připravuje ...

„Soud to změnil tak, že nyní má tatínek malou v péči úterky, čtvrtky a jeden víkend za čtrnáct dní. Zbytek matka,“ pronesl tajný zdroj s tím, že rozhodnutí soudu Soukupa vytočilo do běla. Plánuje se znovu odvolat a i nadále bude vyžadovat střídavou péči. A zatímco miliardář si rve vlasy na hlavě, Agáta jásá. Podle ní soud konečně pochopil, že takto malé miminko potřebuje být především u své maminky.

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 2. 2024 • 14:30

Vážení kritici, nechtěli byste to nechat na nich, jak si to vyřeší? Vaše nenávist k Agátě, je hnusná!
Vám do toho opravdu nic není!

Marie Bursikova
24. 2. 2024 • 06:03

Soukup věděl co to je za rodinu,Praha je malá.Poridil si dítě v 53 náhodně , pan Judr asi z Plzne

Dianthos
24. 2. 2024 • 02:43

A chlubila se, jak jim Dopita vaří...
Vlastně bylo divné, když tvrdili, že Rozárku hlídala Žilková, která neměla v tu dobu nic jiného na starosti, že si museli objednávat jídlo, které čekalo na plotě. Člověk by čekal, že jim babička na přivítanou něco uvaří.

bella.
23. 2. 2024 • 23:28

Být Prachařem a znát Žilkovou a nyní Dopitu žádám Miu do péče.Agáta je sprostá, vulgární, děti už toho zažily dost.Ať si nechá doma jen obézního malého Dopitu.Sama nejí, aby byla štíhlá a co vlastně ten chudák kluk jí,že je tlustej.Dyť od toho je ona, aby dávala na to bacha.A navíc!Dyť přece hospodyňka vaří, nejsou Mc Donald atd, že ? (ale podle toho frmolu s donáškou jídel do jejich domu toho nenavaří asi moc)

bella.
23. 2. 2024 • 23:23

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.