Soukup poslal k Agátě policii: Podle právníka zcela v pořádku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soukup poslal k Agátě policii: Podle právníka zcela v pořádku

Válka mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem pokračuje
Válka mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem pokračuje ( Marek Pátek, Instagram)

Vydala se na výlet do Paříže a doma jí zatím zvonila policie. K domu Agáty Hanychové (38) ji poslal bývalý partner Jaromír Soukup (54). Řediteli TV Barrandov totiž vadilo, že nevěděl, kde je jejich desetiměsíční dcera Rozárka!

Dceru totiž Soukup Agátě předal jen do pravidelné péče pár hodin před tím, než s manželem Mirkem Dopitou (39) odjela z republiky na opožděný valentýnský víkend. Chtěl tedy vědět, co se s ní děje, ale Agáta mu prý odmítala sdělit jakékoliv informace. Proto se obrátil na policii. Ta zjistila, že Róza je doma a hlídá ji chůva a babička Veronika Žilková (62). Aha! se ve věci obrátilo na renomovaného pražského advokáta Jana Černého, kterého požádal o názor.

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci!

Video se připravuje ...

„Ve chvíli, kdy má dítě v péči matka, musí mu zajistit dobrou péči. Není vždycky řečeno, že by matka nemohla nikomu předat dítě. Ona musí zajistit dobrou péči buď sama, nebo například s babičkou, či chůvou. Pokud s tím otec není spokojený, tak mu nezbývá, než se obrátit na soud, aby ten změnil pravidla,“ řekl Aha!. „Pokud měl otec podezření na nějaké nejasnosti a cítil, že to dítě nemusí být v pořádku, tak policii zavolat může,“ dodal Černý.

Obří útok na Ukrajinu. Agáta platí desetitisíce kvůli Soukupovi. Kdo zastoupí Karla III?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
20. 2. 2024 • 10:36

Soukup si může sám sobě nadávat, že si něco začal s hlupou, promiskuitní děv... Hanychovou.

fany22
20. 2. 2024 • 08:27

A přitom stačilo tak málo. Odpovědět Soukupovi na dotaz, kde holčička je. Jedna sms. Ale to by nesměla být nabubřelá Agáta. A dorazila to ještě tím, že za vším je, že ji Soukup pořád miluje. Podle mě se Soukup za ten úlet stydí.

Dianthos
20. 2. 2024 • 08:05

Každopádně není správné, když otec nesmí mít dceru v péči přes noc a přitom kdejaká chůva, nebo babička, jí v péči mít může. Pokud matka opouští dítě i na čtyři dny, je už dostatečně nezávislé na to, aby mohlo trávit polovinu svého času s otcem a polovinu s matkou. Třeba systémem změny po třech, čtyřech dnech.
Paní Dopitová by se pak nemusela se Soukupem potkávat tak často. A Rozárka by nemusela trpět tou negací, kterou její matka dává nepokrytě najevo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.