Rána do vazu! Soukup Agátě připomněl její velkou chybu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rána do vazu! Soukup Agátě připomněl její velkou chybu

Soukup je vzteky bez sebe.
Soukup je vzteky bez sebe. (Profimedia.cz, Marek Pátek)

Podobný příběh se už jednou stal. Jen se v něm role poněkud obrátily… Influencerka Agáta Hanychová (38) si vyjela se svými dvěma nejstaršími dětmi a manželem Mirkem Dopitou (38) do Paříže. Neopomněla si během zveřejňování příspěvku slovně kopnout do expartnera Jaromíra Soukupa (54) ohledně společné dcery Rozárky. Ta ovšem na snímku z Paříže chyběla. Kde tedy Rozárka byla?

To nevěděl ani její otec, bývalý mediální magnát Jaromír Soukup! Na něj si Agáta během výletu do Paříže vzpomněla v souvislosti s faktem, že Rozárku nemohla vzít k moři. „Tak holky, Róza mohla jet s námi k moři, ale díky jeho šestnácti hodinám v týdnu nemohla, ač měl nabízený styk kdykoliv předtím,“ postěžovala si svým „holčičkám“ na Instagramu. Na současný zahraniční výlet přitom Rozárku sama nevzala a o tom, komu během svého pobytu ve Francii přenechala nejmladší dceru, zřejmě neřekla ani Jaromíru Soukupovi. Ten se po ní pochopitelně sháněl.

Inflace je nižší než ke konci vlády ANO! Těhotná Agáta přišla o řidičák! A tlak na Izrael sílí

Video se připravuje ...

„Odpověď na mé dotazy, co je s mou holčičkou, jsem stále nedostal. Soud nám určil, kdy pečuji o Rozárku já a kdy paní Dopitová. Rozhodně tam ale nic není o tom, že ji předá chůvě nebo babičce. Pokud chce Agáta cestovat po výletech a nemůže nebo nechce o Rozárku pečovat, s čímž nemám problém, jsem připraven se o holčičku kdykoliv postarat. Co kdyby se jí něco stalo? Matka je v zahraničí a dcera nevím kde,“ cituje zmateného Soukupa deník Blesk.

Jak se nakonec ukázalo, Rozárku má u sebe celou dobu babička Veronika Žilková (62). Jenomže ta přes víkend hrála v Divadle Radka Brzobohatého. Na několik hodin ji tedy musela vystřídat chůva…

Stejný příběh, jiný viník?

Že může být tento příběh leckomu povědomý, není náhodou. Pár let nazpět byla v Soukupově kůži právě Agáta, která se veřejně vztekala na exmanžela Jakuba Prachaře (40). Tehdy jí vadilo, že se o jejich dceru Miu musí starat chůva nebo babička (herečka Dana Batulková, pozn. red.) ve chvíli, kdy otec nemá čas a cestuje.

„Mrzí mě to, já jsem doma a on to moc dobře ví. Já mu píšu, že mi ji může dát, ale nikdy se to nestalo. Raději ji dá chůvě než vlastní matce a je to jenom o honění pinďourů tady těch chlapů, se kterými jsme se rozvedly. Mohla bych ho nahlásit, že je mimo Česko, ale nejsem idiot a nechci mu dělat peklo,“ řekla v roce 2022 Agáta, jak informoval server eXtra.cz. Ale na to už patrně zapomněla…



Přečtěte si
Dianthos
20. 2. 2024 • 07:37

JenTak, myslím, že se mýlíte. Soukup nejspíš nechtěl vyvolávat konflikt, ale má zaplněný diář. Takže přesunování doby, kdy má dceru v péči, by mu nejspíš dělalo problémy a dítě by nakonec musela hlídat chůva.
Hlavně si ale myslím, že Agátě nevěří, že by v současné situaci malou někam neunesla, tak jí nedá souhlas k vycestování do zahraničí.

pragver
19. 2. 2024 • 11:39

Soud v kauze Soukup versus Dopitová nastavil předběžná nařízení, kterými se musí matka řídit, když si teda pořídila každé dítě s jiným otcem ! Soukup neměl informaci, jak je postaráno o jeho dítě, tak jednal, jak mu dovoluje zákon !

JenTak13
19. 2. 2024 • 10:25

Blbecka ze sebe dela jen a pokud soud jedna objektivne, mel by ho za zo pekne servat… v dobe, kdy ma matka dite v peci, muze tuto peci delagivat na kohi chce, tak jako otec. Navic pokud matka otci nabizela nahradni terminy, aby dceru mohla vzit sebou a on to bojkotoval … ukazujete zase problem z jeho strany, jeho vyvovalani konfliktu atd atd… Takze pokud funguje zdravy rozum a moralka, tak jediny kdo si timhle divadlem ublizil je pan Soukup!

Dianthos
19. 2. 2024 • 09:52

Tady je rozpor. Píšete, že Rozárku má celou dobu u sebe babička Žilková a přitom jí Policie nenašla v domě Žilkové, ale doma u Dopitové a s chůvou. Možná tam babička chodí.

pragver
19. 2. 2024 • 07:55

Agáta i Žilková vůbec neberou ohled na malou Rozárku nebo na Miu, které z toho budou mít v budoucnu mezi kamarády jedno velké trauma ! Obě, tyto "matky" když už se vyspaly a otěhotněly s každým na potkání, tak by se měly v zájmu dětí, co nejméně se připomínat bulváru !
Ale tyhle Búúúú dělají pravý opak !!!! Nechápu !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.