Neomluvitelný přešlap Hanychové! Rozárka v ohrožení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Neomluvitelný přešlap Hanychové! Rozárka v ohrožení!

Agáta a Jaromír Soukup
Agáta a Jaromír Soukup (ara )

Tak nejen Dáda! Řízení pod vlivem alkoholu se měla před pár měsíci dopustit i Agáta Hanychová (38). Jak už Deník Aha! informoval, pozornost se influencerka snažila stočit k vadnému měření ze strany policie, ovšem to by nemohl přestupek, který ji stál i řidičský průkaz, teď potvrdit její ex Jaromír Soukup (54). Smutným faktem na celé záležitosti je, že Agáta byla tou dobou těhotná. 

„Bylo to vyhodnoceno jako pochybení policie. Měli vadný přístroj, jela jsem pak okamžitě na krev a tam jsem měla nulu. U jednání jsem nebyla, zastupoval mě právník. Byla z toho i nějaká prozkoumávací zpráva, složitě se to řešilo,“ uvedla Hanychová pro Expres.cz poté, co ji policie naměřila nedaleko jejího bydliště téměř promile alkoholu v krvi. 

Obří útok na Ukrajinu. Agáta platí desetitisíce kvůli Soukupovi. Kdo zastoupí Karla III?

Video se připravuje ...

„První dechovou zkouškou byla zjištěna hodnota 0,81 promile alkoholu v dechu. Druhá zkouška provedená stejným analyzátorem vykázala 0,76 promile alkoholu v dechu,“ píše se zcela jasně v policejním spisu. 

Krevní zkoušce se sice Hanychová podrobila, zapomněla však dodat, že do nemocnice jela až ve večerních hodinách, tedy několik hodin poté, co spáchala přestupek. „Ano, tam jsem ji vezl, pamatuji si, že jsme tam jeli pozdě večer a paní Hanychová si nechala udělat kontrolní odběr. Nezlobte se, ale dál se k tomu vyjadřovat nebudu,“ potvrdil Soukup Blesku. 

Palestinci vraždí a unášejí! Kadyrov chce zrušit volby v Rusku. A Soukup žene k soudu Agátu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vladislava hofmanová
24. 2. 2024 • 13:17

Teda jedna z hypotéz: vezl ji na Bulovku Soukup. Jelikož byl v té době totálně zamilovaný, neuplatil to a neodebrali krev jemu místo ní?

jity
16. 2. 2024 • 14:04

Agáta je podle vás osvalená? Kde ty svaly má, je hubená a to co na sobě má se třese to jsou ty svaly?

Veronika Marková
16. 2. 2024 • 09:49

Myslím, že Rozárka úplně v ohrožení nebyla, jestli to bylo na počátku těhotenství.. Spíše řidiči, kteří se v tu dobu pohybovali blízko ní..

pravlast
15. 2. 2024 • 22:19

Vadné měření policie je v tom,že Agáta je vadná odmala a vadná zůstane navždy..Asi tam bude rodová kletba.

Dianthos
15. 2. 2024 • 13:03

Ty zkoušky dechu celkem odpovídají. Druhá je o něco nižší. Nevíme, s jakým časovým odstupem se druhá zkouška konala. Agáta je velká, dobře osvalená a trénovaná. Bude alkohol spalovat rychle. Po několika hodinách už v krvi nic neměla.
Zdá se, že Rozárku, která byla plánovaná, v těhotenství dost ohrožovala. Odmítala přestat kouřit. Tvrdě pracovala. Přestože krvácela a měla rizikové těhotenství, odjela, přes Soukupovy protesty, na snowboard. Tam nastydla a musela brát antibiotika. A teď se dozvídáme, že ani alkoholu se nevyhýbala.
Holčičku nazývá tvrdě Róza a přitom má hysterické výlevy, když je dcera se svým otcem.
Není divu, že se s ní Soukup hádal. Svéhlavost je v pořádku, ale musí být i rozum a zodpovědnost. A toho se Agátě evidentně nedostává.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.