Dlouho to nevydrželo! Hanychová pálí mosty, poslední tanec s Dopitou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dlouho to nevydrželo! Hanychová pálí mosty, poslední tanec s Dopitou

Agáta Hanychová a Miroslav Dopita
Agáta Hanychová a Miroslav Dopita (Instagram)

Chyběl už jen takový kousek... a přesto to Agáta Hanychová (38) nevydržela. Její čtrnáctidenní výzva, během které se zavázala, že si nechá svoje krátké vlasy, aby měly čas se po letech navazování zregenerovat, dávno vzala za své. Na maturitním plese Korduly si ještě střihla sexy taneček s manželem Mirkem Dopitou v krátkém culíčku, a pak mu dala sbohem. 

Říká se, že když si člověk ostříhá vlasy, zbaví se starostí. V případě Agáty to ale rozhodně neplatí. 

„Kdybyste věděli, jaké je s těmi krátkými vlasy sr**í. Je to strašný, holky prodlužte si je,“ otočila krátce poté, co se radovala ze svých přírodních loken. 

Děsivá srážka vlaku s kamionem! Agátu čekají soudy s tatínky. A Trump míří k nominaci

Video se připravuje ...

„Ano, sluší mi to, když mi to Marta natočí, ale chci vám říct, kdo je právě u mě doma,“ říká ve videu, ze kterého je patrné, že už se zase vše připravuje na prodloužení.

 „Takže čau, vy krátký příšery. Je to hezký, stačilo to a já jsem hrozně ráda, že Kačka přijela a že budu zase hezká,“ zamávala ještě naposled přirozenému looku.

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
6. 2. 2024 • 09:44

Ségry vypadají jak dvě laciné lehké děvy...co na to rodiče, to nevidí? Nebo je jim to jedno?

pragver
5. 2. 2024 • 12:01

Kačeří zobák a kérka jako z kriminálu, dutá hlava a její povaha je hnus a ne krása ! Tu už žádné nastavené vlasy nezachrání !

Dianthos
4. 2. 2024 • 23:06

To je pravda. Na Barrandově jí oblékal kdosi jiný, takže jí to slušelo. Když se obléká sama, je to nevkus. Zřejmě se domnívá, že čím obnaženější a provokativnější, tím krásnější a více sexy. No, se čtyřicítkou na krku už jí to asi nevysvětlíme.
Chovala se na tom plese jako pátá cenová skupina. Nějak jí asi nedošlo, že to je ples její sestry, o které se mělo psát. A na její odhalené nohy a trapný pokus o Dirty Dance nebyl nikdo zvědavý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.