Hanychová s Dopitou září štěstím: Chystám velké oznámení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanychová s Dopitou září štěstím: Chystám velké oznámení!

Dvě zamilované hrdličky v podání Agáty s Mirkem
Dvě zamilované hrdličky v podání Agáty s Mirkem  (Instagram)

Od jejich svatby uběhlo teprve pár týdnů, ale to by nebyla Agáta Hanychová (38), aby z rukávu nevytáhla další překvapení. Na svůj Instagram přidala fotku s manželem Miroslavem Dopitou (39) ke které tajemně připsala: "Něco velkého přijde".

Fanoušci už mají jasno v tom, co se Agáta chystá oznámit. „Stopro další přírůstek,“ napsala jedna z modelčiných fanynek. „Že by další miminko?“ přiživila spekulaci další. Vzhledem k tomu, že mají hrdličky krátce po svatbě, by se rozšíření rodiny vlastně i nabízelo.

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...

Fanoušky ale čeká zklamání. „Ne, těhotenství to není. Jenom jsem chtěla trochu provokovat,“ řekla Agáta pro redakci Expres.cz. Co se tedy s Dopitou chystají oznámit? Hanychové se možná konečně povedlo založit vlastní kosmetickou značku, o které už tak dlouho sní. Další variantou, která byla zmiňovaná i v komentářích, je Agátina účast v reality show Survivor. Uvidíme, s čím brunetka nakonec přijde.

Děsivá srážka vlaku s kamionem! Agátu čekají soudy s tatínky. A Trump míří k nominaci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
1. 2. 2024 • 15:06

Píše se o něm jako o podnikateli, ale o jaké podnikání se jedná, se nepíše. S Agátou shání peníze co to dá, snad i ta komedie se svatbou byla pro získání financí od bulváru za přednostní zveřejnění. No a už asi penízky docházejí, tak se začne mluvit o rozvodu a zase budou články a peníze. Když zatím kecy o rozvodu nějak nezabírají, tak otravuje s tím, že přijde něco velkého a zase budou korunky. Nikdo se asi nediví Soukupovi, že nechce platit vyšší výživné na malou dcerku, nemá zapotřebí přispívat na výživu dalších členů Agátiny rodiny. Dopita na syna výživné dlouhodobě neplatil a asi se to nezměnilo.

AHel
1. 2. 2024 • 15:01

Matka tří dětí, protom jedno ani né roční a chce jít do "přeživšího", to je sranda snad, to normální máma nemůže myslet vůbec vážně??? Ta má v hlavě piliny...matka hérečka, nově zamilovaná, ségra k nepoužití, bráchové divní, kdo se bude starat.... aha už jsem to pochopila, děti rozdá fotrům, malou Soukupovi, větší Prachařovi a nejstarší syn zůstane v baráku s Dopitou, který je sice bez peněz, ale do partičky se hodí jako nezbytná držtaška!!!! Bravo!!!

hejhej
1. 2. 2024 • 13:09

Trapná dvojka v AHA - asi je živí ty hloupé informace, které neustále cpou do medii

Uživatel_5584341
1. 2. 2024 • 12:58

Mě by dost zajímalo čím se pan Dopita živí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.