Místo Pařížské Vietnamci: Hanychová s Dopitou vyrazili na nákupy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Místo Pařížské Vietnamci: Hanychová s Dopitou vyrazili na nákupy

Agáta Hanychová a Mirek Dopita
Agáta Hanychová a Mirek Dopita (Blesk:CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl)

Od doby, co Agáta Hanychová (38) s rapperem Rytmusem natočila klip k jeho kultovnímu hitu Zlatokopky, si nese cejch. Její image ale v poslední době značně pokulhává...

Když oznámila vztah s Jaromírem Soukupem (54), mnozí nabyli názoru, že to vyhrála - a zvlášť, když si budoucnost pojistila dcerou Rozárkou. Jenže skutek utek. Soukup influencerce Agátě životní úroveň kdovíjak nezvýšil. Diskutabilní je i názor, že si s ním udělala dítě jen proto, aby inkasovala tučnou částku, neb měsíčně pobírá sotva čtyři tisíce korun. 

Děsivá srážka vlaku s kamionem! Agátu čekají soudy s tatínky. A Trump míří k nominaci

Video se připravuje ...

I sňatek s Mirkem Dopitou (39), který rozhodně nestojí na seznamu miliardářů, utvrzuje v přesvědčení, že peníze nejsou pro Hanychovou všechno. Naopak! Když na to přijde, vyrazí na nákupy klidně do vietnamského shopu a ještě se o to podělí při svém vysílání. 

„Jdu tady právě se svým manželem. Jdeme na procházku s Rózou,“ začíná jedno z jejích posledních videí, které vysílá živě na svém instagramovém kanálu.  „Máš u sebe peníze, když jdeme k těm Vietnamcům?“ vznesla pak dotaz směrem k Dopitovi.

Nedávno dala veřejně do prodeje i šperky v hodnotě desítek tisíc, krátce předtím prohlásila, že nemá peníze na soudní tahanice a že se Soukupem tedy přestává bojovat. Že by zrovna tohle patřilo k manýrům hodným opravdové zlatokopky, jak se o Agátě rádo tvrdí? 



Přečtěte si
Růžena Modlová
9. 2. 2024 • 02:50

Je to snad jen její věc,negativky, nemějte strach,oba bude na tom vždycky lépe než ty co píší ty negativa na Agátu. Děti v pořádku,má svůj dům ostatně všechno své a to je to co je trnem voku energetickým upírům. Ať si to dělá jak chce..nebo máte na ni sotva sbírku

Marta Kubíková
8. 2. 2024 • 17:16

Tak pokud někdo vymění Pařížskou za Vietnamskou tržnici, je to důkaz, že životní úroveň jde strmě směrem dolů.
Už se těším, jak bude Jagráta v těch hadrech z tržnice pózovat a předvádět se na večírcích. Sice tam bude za cuchtu, ale její přidrzlé chování to vyrovná.

hejhej
8. 2. 2024 • 08:15

Hanychová je hloupá, trapná, spokojená se svoji blbosti.

fany22
7. 2. 2024 • 17:34

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.