Zemřela kartářka slavných Jana Demeterová (†49): Smrt si předpověděla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zemřela kartářka slavných Jana Demeterová (†49): Smrt si předpověděla

Ve věku 49 let zemřela známá česká kartářka Jana Demeterová.
Ve věku 49 let zemřela známá česká kartářka Jana Demeterová. (Youtube.com/Jana Demeterová)

Chodil k ní kdekdo! V posledním živém vysílání jedna z nejznámějších kartářek Jana Demeterová (†49) naznačila, že se blíží její konec... A měla pravdu.

Televizní diváci znali Janu Demeterovou z pořadu Volejte věštce na televizi Prima, kartářka ale v poslední době slavila úspěch i v živých vysíláních na YouTube nebo TikToku, kam jí lidé volali a psali své dotazy. Všechny ale zaskočila tragická zpráva. „Ve věku 49 let nečekaně zemřela známá kartářka Jana Demeterová. Její srdíčko se zastavilo,“ napsal v neděli na Facebook její kamarád Roman Zahrádka. „Všem, kdo tě znali, budeš chybět. Mnoha lidem jsi svými předpověďmi pomohla nebo dokonce zachránila život. Už proto je pro nás tvůj odchod tak nečekaný, ale vím, že je ti teď dobře. Ať je Ti nebe nakloněno,“ rozloučil se s Zahrádka s kartářkou v emotivním příspěvku.

Vzpomínky »české Marilyn Monroe« Miluše Bittnerové na účinkování ve StarDance: Tatínkovi našli rakovinu plic!

Video se připravuje ...

Jsem zničená

V posledním živém vysílání na YouTube ve středu 24. ledna Demeterová přiznala, že se necítí dobře. „Jsem vyčerpaná, jsem unavená. Hodně makám, hodně moc. Jsem totálně zničená. A to jsem si myslela, že tu dnes budu tři hodiny. Není to možné,“ svěřila se patnáct minut před koncem vysílání. „Jsem teď v takovém stádiu, že nevím, jak ten život půjde dál. Ale budu se snažit tu pro vás být každý večer,“ slibovala. Jen na YouTube měla kartářka více než 17 tisíc odběratelů a na TikToku téměř 30 tisíc. „Paní Janičko, děkuji za vaše věštby. Ráda jsem vás sledovala. Koukám na vaše poslední vysílání a nechci tomu stále uvěřit. Upřímnou soustrast rodině,“ množí se nyní podobné vzkazy pod jejími videi.

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kimki
3. 2. 2024 • 03:37

Poslední slova rozloučení měla chvíli před smrtí na živém vysílání na tiktoku. Byla úplně psychicky na dně. Záznam se může najít pouze na jejím profilu. Ale to může pouze její rodina, pokud zná její heslo. Její nejeden výklad mi vždy vyšel. Nikdy na ní nezapomenu, ani na její neskutečnou energii.

Uživatel_5207228
31. 1. 2024 • 11:23

Jak může redaktor napsat, že k ní chodil kdekdo?! Já jí neznala, nikdy jsem u ní nebyla, na noční bláboly
"věštců " v TV se nedívám. Jedině ji lituji, že zemřela tak mladá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.