Hanychová s Dopitou chystají pecku! Čtvrté dítě na obzoru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanychová s Dopitou chystají pecku! Čtvrté dítě na obzoru?

Dvě zamilované hrdličky v podání Agáty s Mirkem
Dvě zamilované hrdličky v podání Agáty s Mirkem (Instagram)

Že by v minulém roce bylo těch překvapení od Agáty Hanychové (38) příliš? Ani náhodou! S novým rokem přichází modelka a influencerka s prvním velkým prohlášením. O co asi půjde…?

Nezastavujeme a jedeme dál, jako by říkala Agáta Hanychová. Ta své příznivce nešetří ani letos. Na pozoru by se tak měl mít každý, kdo si na modelku rád vsadí. Ostatně díky svatbě s Mirkem Dopitou (39) si jeden šťastlivec vydělal více než čtvrt milionu korun! A právě posledním příspěvkem na Instagramu začala Agáta opět škádlit své příznivce. Na zveřejněném snímku je zamilovaná dvojice, zajímavější je ale možná samotný popisek fotky. „Něco velkého přijde,“ napíná Hanychová.

Většinu fanoušků po divokém loňském roce tak zcela logicky napadlo miminko. A někteří si při svých odhadech neodpustili posměvačné poznámky. „No, já myslím, že by to chtělo pořídit si dítě, které se zas bude moci ukazovat, když to současné se nesmí,“ rýpla si jedna ze sledujících do Agáty a připomněla mnohým fakt, že si Jaromír Soukup (54) po vzoru svého předchůdce Jakuba Prachaře (40) nepřeje, aby Agáta zveřejňovala snímky jeho dcery Rozárky.

Děsivá srážka vlaku s kamionem! Agátu čekají soudy s tatínky. A Trump míří k nominaci

Video se připravuje ...

Jiní by se zase nedivili, kdyby Agáta po necelém čtvrt roce manželství oznámila konec. „Rozvod? Jsem na řadě!“ prohlásil komentující. Jak ale podotkl deník Blesk, Agáta také platí za podnikatelku, která umí využít lecčeho ku svému prospěchu. Že by třeba v její hlavě vzešel nápad na další e-shop? Snad už Agáta zanedlouho kápne božskou...



Přečtěte si
Dianthos
3. 2. 2024 • 10:33

To bude ta její kosmetická značka. Propagovala nějaké lesky na rty. Nějak se živit musí.
I když - netuším, kolik lidí bude lákat si kupovat zrovna její kosmetiku. Ženy ve věku jejích Holčiček už obvykle mají své oblíbené značky a na mladé dívčiny Agáta necílí.
Možná chce cílit na malé děti, ale k tomu jí teď chybí domácí modelky.

pravlast
3. 2. 2024 • 09:36

Jo-jo,jen ať plodí,ekonomika potřebuje budoucí dělníky a daňové poplatníky.

Celebrity-chachacha
2. 2. 2024 • 16:02

To nevěřím, dvě děti od jednoho ? To asi ne .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.