Hanychová po rozvodu s Dopitou: Bizarní plán B s Prachařem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanychová po rozvodu s Dopitou: Bizarní plán B s Prachařem

Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (David Kundrát, Martin Hykl, archiv)

Štěstí přeje připraveným. Influencerka Agáta Hanychová (38) už má plán, co by dělala po případném rozvodu s Mirkem Dopitou (39). A dokonce se nemusela ani namáhat s přemýšlením - fanoušci to totiž oddřeli za ni. 

Jak se zdá, na plejádu partnerů, kteří prošli Agátinou ložnicí po zkrachovalém manželství s Jakubem Prachařem (40), fanoušci nezapomněli. A i přestože to vypadá, že Agi už konečně našla trvalé štěstí, věští ji vskutku barvitou budoucnost - dokonce i po boku ex Prachaře. Vše přitom odstartovala nevinná fotka a pod ní láskyplné vyjádření.

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

„Nevím, co bych bez tebe dělala. Děkuju, že jsi, Miroslave Dopito,“ vyznala se Agáta ze svých citů manželovi na svých sociálních sítích. Možná v tu chvíli ale ani netušila, jaké reakce u svých fanoušků probudí. 

„Lovila by Prachaře, co jiného asi?“ reagoval například jeden ze sledujících. „Další budoucí bývalý,“ přitakal jistý z příznivců. „Našla by si jiného, který by s ní byl,“ má jasno další fanynka...

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.