DRSNÁ POTUPA SOUKUPA: Tak proto mu Agáta dala vale | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

DRSNÁ POTUPA SOUKUPA: Proč mu Agáta dala vale?

Souboj Jaromíra Soukupa s Psychopatem Alešem Bejrem sledovala také Agáta Hanychová.
Souboj Jaromíra Soukupa s Psychopatem Alešem Bejrem sledovala také Agáta Hanychová. (archiv, Clash of the Stars)

To je ale procitnutí! OnlyFans modelka Zdeňka Černá známá pod pseudonymem Lulu (41) po sobotním Clash of the Stars radikálně změnila názor. Fuj, Soukupa už ne!  Ne, že by své bývalé platonické lásce nepřála lacinou výhru za nesportovní chování soupeře, viděla jej ale do půl pasu - a z ponožek jí to rozhodně nevystřelilo. 

Odvolávám, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slíbil! Lulu se kaje za svou náklonnost k mediálnímu podnikateli Jaromírovi Soukupovi! „Obdivuji Agátu, že snesla tohle v posteli,“ prohlásila poté, co se všichni naživo přesvědčili, že jeho sportovní postava hodná profi boxera vzala dávno za své, a že jeho hrudník pokrývá snad pravý peršan.

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the stars!

Video se připravuje ...

„Co jsem na něm kdy viděla? Do postele už ho s touhle 'vytrénovanou' figurou nechci,“ přisadila si ještě Lulu a nezapomněla na mnoho vykřičníků, které mají její vyjádření vážně umocnit. 

„Hrůza. V televizi vypadá fit a vytrénovaně. Nahý mě ale hrozně zklamal. Jinak co se týče té technické stránky, tak když mu Clash vybere doslovně psychopata jako soupeře, tak se nemůžou divit, že to dopadlo takhle a diváci jsou otrávení. Navíc jako osobní trenérka si myslím, že by mohl ze své figury vytěžit více,“ posteskla si posléze pro eXtra.cz. 

Psychopat Bejr před Clashem: Soukup odjede sanitkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
31. 1. 2024 • 08:06

Je jasné že Lulu je pedofilní a má velmi ráda holátka,ale smolíček,některým lidem zůstal mozek a zdravý rozum.Příroda ten porost nedávala pro nic za nic.

Marta Kubíková
30. 1. 2024 • 19:59

rydlo
30. 1. 2024 • 17:27

Lulu? - Otlemená vycpanina Lulu už Soukupa do postele nechce? Spíš jde o to, jestli by takovou vycpanou utahaninu do postele chtěl Soukup.Tomu je asi nějaká taková Lulu u pr-ele. I když vlastně Lulu i Agáta mají stejnou úroveň, tak se neví.

AHel
30. 1. 2024 • 16:31

Ten je tedy přeštění, proč šel boxovat, že raději nešel s holčičkou na procházku...se snad z něj stal debil nebo co?

hejhej
30. 1. 2024 • 14:23

Opět blbka Agáta v bulváru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.