BLAMÁŽ JAKO HROM! Vypískaný Soukup vzal nohy na ramena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

BLAMÁŽ JAKO HROM! Vypískaný Soukup vzal nohy na ramena

Psychopat Bejr mlátil Soukupa zcela mimo pravidla boxu, a již v prvním kole byl proto diskvalifikován. Soukup se tak stal vítězem zápasu
Psychopat Bejr mlátil Soukupa zcela mimo pravidla boxu, a již v prvním kole byl proto diskvalifikován. Soukup se tak stal vítězem zápasu (Reprofoto Clash of the Stars)

Dlouho očekávaný souboj Jaromíra Soukupa a Aleše Bejra dopadl žalostně a přinesl velké zklamání. Podnikatel totiž zvítězil jen proto, že jeho soupeře známého pod přezdívkou Psychopat museli diskvalifikovat. Proč?

Zápas netrval ani jedno kolo, protože Aleš Bejr byl za útoky zcela mimo pravidla boxu diskvalifikován a následně vyveden ochrankou pryč! Zde celý záznam skandálního střetu:

Video se připravuje ...

„Bral každou přední ruku. Tohle byl zápas v boxu, tohle nebyl thaibox, ani MMA, ani nevím co,“ okomentoval "vítězství" Jaromír Soukup, který následně zmizel v šatně. Neobjevil se ani afterparty všech zápasníků a z holešovické haly ke zklamání sportovních fanoušků zmizel doslova jako pára nad hrncem. Že by se za účast na podobné akci, za kterou měl údajně inkasovat milion korun, styděl?

„Nikdy jsem před tisíci lidma nestál. Taková je moje emoce. Děkuju. Děkuju všem lidem okolo mě a všem, co dělali zážitek," přiznal Soukup, načež ho uražení diváci logicky vypískali!

Šéf Clashe: Soukup další zápas mít nebude, Bejra ukončím. Co inzultovaný Veselý?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Genevive Winklerová
28. 1. 2024 • 14:26

komedie .....Soukup asi není mv lehké situaci viz. Agáta, ale pár jeho pořadů jsou v přímé čáře i pro starší o vztazích

Jana Nováková
28. 1. 2024 • 14:06

Každá soutěž má svá pravidla.Myslím si že se Soukup z vízězství ani neraduje .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.