Strach o Soukupa: NÁHLÁ ZÁSTAVA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Strach o Soukupa: NÁHLÁ ZÁSTAVA

Jaromír Soukup se topí v dluzích
Jaromír Soukup se topí v dluzích (Profimedia)

Už delší dobu se mluví o milionových dluzích mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (54). Podle zjištění Deníku N jde o trojcifernou částku. Poloviční majitel TV Barrandov má dlužit 127 milionů korun. 

U soudu je Soukup jako doma. Kromě záležitostí týkajících se zveřejňování tváře jeho nejmladší dcery Rozárky na sociálních sítích, řeší i vypořádání závazků  vůči společnosti Havas Media Czech Republic.

Obří útok na Ukrajinu. Agáta platí desetitisíce kvůli Soukupovi. Kdo zastoupí Karla III?

Video se připravuje ...

Z předběžného opatření soudu mu navíc vzniká zákaz nakládání s veškerým majetkem. Má jít o pozemky, dvě desítky společností, byty, včetně luxusního sídla jeho syna, a další budovy, jejichž majiteli je buď Soukup sám, či společnost Médea, jenž vlastní. 

Dluhy mu ale evidentně žádné vrásky na duši nepřidělávají. „Je to poměrně snadno řešitelný spor. Nemám žádné pochybnosti o úspěchu,“ sdělil stroze Blesku. 

Jaromír Soukup: Rozhovor před zápasem s Psychopatem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Dianthos
19. 2. 2024 • 02:10

Až na to, že to špinavé prádlo na veřejnosti pere Agáta a ne Soukup. A zakazovat Agátě vydělávat na zveřejňování jeho dcery na sociálních sítích, na to jako otec právo má.
Jinak netuším co máte na mysli tím, že "to" měl "podělat všude". Jeho majetek výrazně převyšuje dluhy. Mnoho podnikatelů má po Covidu existenční problémy.

Ivana Sukenikova
18. 2. 2024 • 16:17

Sorry,ale Soukup už to totálně podělal všude!Na co si hraje? Všude dluží kde se dá a hraje si na mistra světa, že může všechno i zakazovat Agátě co může či nemůže dělat s jejich dcerou.Ať už je Agáta napravitelné třeštidlo,ale podle mě se o děti dobře stará!
Ať jí už dá Soukup pokoj a my tady nemusíme pořád číst jejich problémy!
Špinavé prádlo má každý prát doma ! Už toho tady je opravdu dost!

Jana Nováková
18. 2. 2024 • 13:30

Strach o Soukupa nemám.Proč taky.Je mi zcela ukradenej.Ať mu všechno vezmou,poplatí tím dluhy a může jít o dům dál.Myslim si,že ta křivonožka nikomu nebude chybět.

pepa333
18. 2. 2024 • 07:43

Taky to tak vidím, že je to snadno řešitelný. Stačí zaplatit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.