To je překvapení! Mátlová má novou známost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

To je překvapení! Mátlová má novou známost

S Terezou Mátlovou tvořil Jaromír Soukup pár necelé čtyři měsíce.
S Terezou Mátlovou tvořil Jaromír Soukup pár necelé čtyři měsíce. (Foto Profimedia.cz, ara)

Sopranistka Tereza Mátlová (48) se dala na zajíčky. Po bossovi showbyznysu Františku Janečkovi (79), s nímž má dceru Emily Ann (15), a podnikateli Jaromíru Soukupovi (54) si zpěvačka našla o 17 let mladšího Miroslava Dvořáka (31).

Terezin objev je ředitelem multižánrového festivalu Dvořák Art Festival, závodně hrál tenis, vystudoval ekonomii, film a audiovizuální techniku. A je také z oboru, takže Tereza s ním může propojit pracovní aktivity s milostnými hrátkami.

Tereza Mátlová: Stala se uměleckou ředitelkou!

Video se připravuje ...

„Jsme spolu od předávání Cen Thálií. A jsme moc spokojeni, máme hodně společného a rozumíme si. Víc, myslím, k tomu není co dodat,“ okomentoval ani ne půlroční vztah Dvořák, když pořádal v jedné arménské restauraci pracovní večeři. Diskuze se vedla o programu prvního ročníku Dvořák Art festival a Mátlovou měl po boku nejen jako přítelkyni, ale samozřejmě i jako hlavní hvězdu festivalu. Jinak byl přítomen Felix Slováček (80), jeho syn Felix Slováček ml. (40), zpěvák Ondřej Provazník (28) a Marian Roden (59) coby moderátor.

„Ti všichni a mnoho dalších by se měli festivalu zúčastnit. Mám velké plány,“ netajil Dvořák. A jak Tereza komentuje svůj nový vztah? „Nikdy jsem se ke svému soukromí nevyjadřovala a vyjadřovat nebudu. Jsem spokojená, a to je asi tak všechno, co chci říct,“ drží se svých zásad sopranistka.

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
5. 2. 2024 • 16:09

Ta jde taky t ruky do huby .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.