Soukup prozradil jméno ženy, která mu stojí po boku: Už léta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Soukup prozradil jméno ženy, která mu stojí po boku: Už léta!

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup  (profimedia.cz)

„Já bych byl raději za box. Hele, aspoň budeme blízko sebe a bude to tam létat. Ty vaše thajboxy stojí za prd. To stojíte od sebe tři metry a padnou tři údery za kolo,“ prohlásil Jaromír Soukup ohledně způsobu souboje se známým výtržníkem  Alešem Bejrem, který proběhne už tuto sobotu. Jak se čtyřiapadesátiletý podnikatel na zápas připravuje?

„Byl jsem zvědavý sám na sebe, jestli mě všechny ty události, zdravotní problémy a okolnosti okolo Agáty nerozdrtily. Po návratu k tréninku jsem opět ve formě a jsem moc rád, že jsem do toho šel," sebevědomě prohlašuje Jaromír Soukup s tím, že ráno posiluje a večer od sedmi pravidelně boxuje: „Moji přípravu vede Arleta Krausová. Lidi okolo sebe neměním, spolupracujeme už léta," prozradil majitel televize jméno ženy, která mu je před zápasem oporou.

Krásná i drsná zároveň. Česká boxerská šampionka Arleta Krausová
 

Jaromír Soukup: Co řekl na moderátory Slavíka, kteří si z něj utahovali?

Video se připravuje ...

V souvislosti se sobotním zápesem se spekuluje o milionových honorářích. „Ano, nějaký honorář dostaneme. Mě vlastně nezajímalo, kolik za to je peněz. Chtěl jsem se hlavně dostat do dobré fyzické kondice a mít stejnou sílu jako dřív. Kvůli operacím jsem nebyl moc fit a tohle pro mě byla výzva, jak se zase zvednout a nepadnout na fyzické dno," popsal svou motivaci mediální podnikatel v Sedmičce. 

Soukupova TV dluží 14 mega za elektřinu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
25. 1. 2024 • 15:38

Soukupa štve že má všechny zuby a kosti na místě. Je to trouba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.