Bude další bitka? Soukup provokuje známého rappera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bude další bitka? Soukup provokuje známého rappera

Jaromír Soukup v Clash of the Stars.
Jaromír Soukup v Clash of the Stars. (Clash of the Stars)

Vítězství Jaromíra Soukupa (54) v Clash of the Stars tak trochu spadlo mediálnímu magnátovi do klína. Ačkoli se jednalo o zápas večera, euforie se úplně nekonala. Nově se ale rýsuje duel, který by nabídl opravdu mimořádnou podívanou. Kdo se nabízí?

K žádnému překvapení nedošlo. Kvůli faulům Soukupova soupeře Aleše »Psychopata « Bejra (46) to byla pro mediálního magnáta snadná výhra, při které se téměř nezapotil. Jemu ovšem takové vítězství, zdá se, stačilo. Do ringu se podle všeho vrátit nechce. Jak se ale říká, nikdy neříkej nikdy. „Já jsem řekl, že to byl poslední zápas nebo… zatím ne?“ cituje server Super.cz Jaromíra Soukupa, který patrně začal nahlas uvažovat o dalším duelu. Ten by ale tentokrát zcela zadarmo nebyl.

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the Stars!

Video se připravuje ...

Vrabci si štěbetají o tom, že soupeřem by mohl být český rapper Marpo, který už má za sebou zápas proti Vémolovi. Tomu totiž Jaromír Soukup pár dnů nazpět nečekaně popřál k narozeninám a mnozí to vnímají jako oťukávání nového protivníka. „Dneska má narozeniny vynikající český hudebník a vynikající boxer Otakar Petřina (39), zvaný Marpo. Tak Oto, všechno nejlepší,“ poblahopřál poněkud ušklebačně Soukup rapperovi.

Psychopat Bejr před Clashem: Soukup odjede sanitkou!

Video se připravuje ...

Ten by se případnému souboji nebránil. Podmínku by ale měl. „Na rovinu, je to otázka peněz. Kdyby zaplatili hezky, tak jsou to pro mě opravdu ‚easy money‘. A už nějakou dobu říkám, že chci už konečně ten barák na Floridě, tak když mi Jarda takhle pomůže…,“  rýpnul si do Soukupa skrz server Super.cz. Organizátoři na taková velká jména českého showbyznysu pochopitelně slyší, a pokud se dvojice domluví, určitě je rádi v rámci Clash of the Start zaštítí.



Přečtěte si
Dianthos
3. 2. 2024 • 10:45

Snadná výhra, při které se nezapotil?
Psychicky to muselo být hodně náročné, protože riskoval zdraví. Nevyzpytatelný soupeř, který vyhrožuje, že jeho cílem je poslat ho do nemocnice a nedbá na pravidla, to muselo být už dopředu vyčerpávající. Tím spíš, že Soukup měl po operaci nosu a hlavy, kam také jeho soupeř cílil svými hlavami.
Pokud to nebylo nahrané divadlo, tak to byl pro Soukupa dost vysilující zápas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.