Hanychová po zákazu Soukupa: Prosí o pomoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanychová po zákazu Soukupa: Prosí o pomoc

Válka Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa je možná u konce
Válka Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa je možná u konce (Foto: M. Pátek, instagram)

Že by se něco pohnulo ve věci opatrovnictví malé Rozárky, kterou má Agáta Hanychová (38) se svým ex Jaromírem Soukupem (54)? Ačkloli má soudní zákaz nejen ukazovat dceru na sociálních sítích kvůli bezpečnosti, ale také s ní vycestovat za hranice České republiky, shání tipy, kam k moři s dětmi a evidentně chce vyjet velmi brzy. 

Hanychová chce využít volna přes jarní prázdniny a vyvézt rodinu za teplem. Z její žádosti, kterou vyvěsila na sociálních sítích, kde má svou početnou skupinu holčiček, je navíc patrné, že dovolená bude hlavně o dětech, je tedy pravděpodobé, že se počítá i s malou Rozárkou. 

Jaromír Soukup: Co řekl na moderátory Slavíka, kteří si z něj utahovali?

Video se připravuje ...

„Nemáte holky tip na hotel u moře v únoru na jarňáky? Ne moc daleko, ale aby tam bylo teplo a věci pro děti,“ obrací se pro radu. Co na to asi říká Jaromír Soukup? Ještě donedávna mezi bývalými partnery doslova tikala bomba. Fakt, že by našli společnou řeč, je velmi nepravděpodobný.

Navíc se Agáta již v minulosti vyjádřila, že z finančních důvodů a zejména pak nutnosti najmout si právníka, nehodlá proti rozhodnutí soudu nijak zasahovat a nezbývá jí nic jiného, než zákaz akceptovat. 

Clash of the Stars 7: bizarní fenomén. “Klec” Jaromíra Soukupa, sumo i pornorajdy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
delphina
24. 1. 2024 • 03:59

A já myslela,že nemá co do huby.Jako její matka.A ona přemýšlí kam jet na jarňuchy k moři.Tyto 2 plačky a skuhralky by se měly víc kontrolovat.Nevi co mluví,nepamatují si to....

Dianthos
23. 1. 2024 • 16:10

Vycestovat s Rozárkou za hranice bez souhlasu jejího otce nesmí a ani v budoucnu smět nebude. S tím nemá soud se Soukupem nic společného. K vyvezení dítěte z republiky potřebujete souhlas druhého rodiče. A Agáta je riziková, protože Dopita už má zkušenosti jak zmizet na Bali před věřiteli i Policií. Možná tam má i nějaké zázemí.

hejhej
23. 1. 2024 • 13:36

A opět článek ( nečtu) -informace od nejhloupější Hanychové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.