Ornella Koktová vytasila své přednosti: Do korzetu jí pomáhala Agáta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ornella Koktová vytasila své přednosti: Do korzetu jí pomáhala Agáta!

Ornella Koktová a její dekolt
Ornella Koktová a její dekolt (Instagram, CNC)

Odvážných modelů se nebojí! Influencerka Ornella Koktová (30) svůj bujný dekolt nasoukala do černého korzetu. Výstřih byl ale tak hluboký, že se z něj její vnady doslova draly ven!

Není žádná stydlivka, to fanoušci už dobře vědí. Nyní se trojnásobná maminka předvedla ve velmi odvážném modelu, do kterého sotva napěchovala svůj dekolt. Vynesla ho na natáčení nového podcastu Agáta a Ornella, který připravuje se svou letitou kamarádkou Agátou Hanychovou (38).

Ornella Koktová: Kazma mě vezl do porodnice! Choval se jako magor!

Video se připravuje ...

Ta jí také do oblečku musela pomoct, pořádně utáhnout šňůry, aby nebyl malér v přímém přenosu... Černý korzet měl na některé z fanynek výstřih hluboký až příliš. „Chudák Ornella, mám ji ráda, ale vypadala jako selka,“ neskrývala zklamání nejedna ze sledujících na Instagramu. „Ten výstřih trochu přestřela, nějak moc to leze kolem,“ přidala se další. U některých ale naopak Ornella našla zastání. „Nádherný kousek!" bránila ji jedna ze sledujících.

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.