Vdaná Agáta si postěžovala na Dopitu: Tohle si o něm nemyslela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vdaná Agáta si postěžovala na Dopitu: Tohle si o něm nemyslela!

Agáta Hanychová a Mirek Dopita
Agáta Hanychová a Mirek Dopita (profimedia.cz)

Čerstvě vdaná Agáta Hanychová (38) prozradila, co jí na manželství s Miroslavem Dopitou nemile překvapilo. Rozpovídala se o tom veřejně na svém Instagramu, jak už má ve zvyku. Společnost jí u toho dělala maminka Veronika Žilková (62).

Veronika šla rovnou k věci a dcery se zeptala, jaké to je být vdanou paní. „No je to divný. Vdaná... je to zvláštní pocit. Dneska jsem se opravovala, že Mirek není můj přítel, ale vlastně manžel, takže je to strašně zvláštní," odvětila Agáta. Se svými „holčičkami“ se podělila i o celkem vtipnou historku. Když jednou Dopita dorazil domů, neustále chodil do ledničky, což Hanychovou zarazilo.

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...

„Tak jsem se ho zeptala, co tam hledá, a on, že večeři. Tak jsem mu řekla, ať si tam něco vezme, a on, že si myslel, že mu manželka připraví večeři," pronesla influencerka. „Tyvole, vy si jako vezmete někoho proto, aby vám připravoval večeři?? Jako to je důvod?" rozohnila se brunetka, která si nejspíš nemyslela, že Miroslav bude tento typ manžela.  „Já vařím furt, a když tam nemám děti, tak proč bych mu měla vařit večeři?" řekla rázně a nutno říct, že tím pobavila i svou maminku Veroniku.

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pragver
15. 1. 2024 • 08:25

hejhej
15. 1. 2024 • 07:59

Hloupou Agátu ještě neopustila puberta a v tom stavu přejde do senility. Ta n ikdy nebude normální.

AHel
14. 1. 2024 • 21:24

tolika náručema chlapů prošla a neví, že láska prochází žaludkem....je mi jí líto, nedospělá, nevyzrálá...dětí je mi líto...rozeběhnout se ke svým tatínkům, každá ves jiná pes....je mi jich líto fakt... třeba to dají...

Dianthos
14. 1. 2024 • 21:19

Není to tak dávno, kdy si ho nastěhovala domů a básnila, jak jim Dopita vaří a jak se stará o děti.... Svatba a vše je jinak?
Zdá se, že si Agáta naběhla.

M C
14. 1. 2024 • 17:37

Dopita si tedy dost nabehl - jestli budou deti casto pryc, tak asi dost zhubne - mozna uz ted te svatby lituje🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.