Potupa Hanychové v přímém přenosu: Urážky nejhoršího kalibru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Potupa Hanychové v přímém přenosu: Urážky nejhoršího kalibru

Agáta Hanychová si vzala Miroslava Dopitu.
Agáta Hanychová si vzala Miroslava Dopitu. (D. Kundrát, X, Instagram)

Bývalá modelka Agáta Hanychová (38) je trnem v oku mnoha lidí. Je známá pro své kontroverzní názory a někdy to s upřímností až moc přehání. Nehezky se vyjádřila například o influencerce Nele Slovákové (33), která si to ale rozhodně nenechala líbit.

Slováková si založila účet na Herohero a plánuje tam sdílet ještě víc sexy videí v plavkách a mimo jiné otevře témata, ke kterým se nechce vyjadřovat na svém Instagramu. „Například se rozhodně pobavíme o Agátě Hanychové (38), která si o mně dovoluje třeba říct, že jsem k*rva. Někdo takový, jako je ona, je k*rva zadarmo. Víme, co vše má za sebou. O tomhle člověku bych se absolutně nebavila, kdyby se ona jako první vždycky nenavážela do mě. Ona, která podle mě spala s celou Českou i Slovenskou republikou, se už musí vracet, protože už nic nezbylo,“ nebrala si servítky Nela, která svůj názor sdílela na sociálních sítích.

Nela Slováková slavila 33. narozeniny s kamarádkami v Dubaji.

Video se připravuje ...

„Nechci být zlá a ani nenávistná, to určitě nejsem, ale zase si nenechám všechno líbit,“ dodala blondýnka. Uvidíme, jak na to bude reagovat Hanychová. Ta aktuálně moderuje kontroverzní pořad Agáta a Vincent: Taky názor, kde se svým bratrem Vincentem Navrátilem probírá snad vše, co se v českém showbyznysu děje -  na rovinu a bez skrupulí. Je dost možné, že brzy proberou i Slovákovou.

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
18. 1. 2024 • 12:14

Vašek Malý : Zbabělí anonymové mají zase žně!

Jaroslav Vašíček
18. 1. 2024 • 12:09

Domino,ty ses s ní vyspal,když tvrdíš,že ji znáš? Nebuď vulgární vůči ženám i když máš jiný náízor! To tě řadí také mezi spodinu.

qwerta
12. 1. 2024 • 21:52

Iveta Novotná
12. 1. 2024 • 18:35

Hrozná rodina, která má hroší kůži a nic jim nevadí, hlavně, když se o nich píše a mluví, dělá se jim reklama. Hanychová nikdy nechodila do práce, co vůbec dělá, no, nyní je doma s dcerou, hlavně, že Soukup platí alimenty, ale z čeho o na žije, to by zajímalo mnohé, je snad vyučená fotografka, ale tomu se nevěnuje, radši se ukazovat v médiích a dávat rozhovory.

fjdksla
12. 1. 2024 • 18:32

Jedna za osmáct, druhá bez dvou za dvacet, a o výdělek se šábnou fifty fifty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.