Válka o dceru nebere konce: Soukup drží Hanychovou v šachu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Válka o dceru nebere konce: Soukup drží Hanychovou v šachu

Válka Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa: Útok kvůli dítěti!
Válka Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa: Útok kvůli dítěti! (Foto: M. Pátek, instagram)

Neshody ohledně péče o dceru u bývalých partnerů Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54) neberou konce, rodiče se tak neobejdou bez rozhodnutí soudu. Jenže ani to není zadarmo a Agátě už docházejí finance. 

„Nevím, co k tomu moc říct. Překvapilo mě to, protože Róza se vyskytla na mnoha titulkách časopisu Sedmička a Exkluziv, což jsou plátky jejího tatínka a najednou nesmí být u mě na Instagramu,“ reagovala Agáta na zákaz soudu ukazovat dceru na svých sociálních sítích, které tvoří velkou část příjmu. Nicméně odvolávat se nebude - ani nemůže. Přiznala, že za tím stojí finanční důvody. 

Zamilovaná Agáta Hanychová: Z nové lásky jsem nadšená! Co říká o Soukupovi?

Video se připravuje ...

„Už nemám na ty právníky peníze. Jaromír má tisíckrát víc peněz než já a kdybych měla platit všechny žaloby, které jsou na mě podané, tak už pak nemám co jíst,“ nebrala si servítky ve vyjádření pro Expres. 

Připomněla také, že nedisponuje ani závratnou výší výživného. „Dostávám výživné čtyři tisíce měsíčně. Když dostáváte výživné čtyři tisíce a znemožňuje se vám ukazovat cokoliv na Instagramu a do toho řešíte pořád žaloby, kdy jsou ti právníci opravdu drazí, tak si pak musíte spočítat, jestli půjdete nakoupit anebo si vezmete právníka,“ dodala. 

Agáta Jaromíra Soukupa: Vysílat budeme, dokud budeme spolu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
17. 1. 2024 • 00:42

Když si udělá dítě s člověkem, kterého zná dva měsíce a pak ho pošle k šípku a stane se matka samoživitelka, tak co na to říci. Zavařila si to sama, je nestydaté, že ukazuje dcery a bere za to peníze, hnus. Je vystudovaná, tak ať jde normálně do práce. JInak u nich v pekárně berou i nevyučenou pekařku za 35 tis.....že si stýská na výživné.. kolik by chtěla, zlato­kopka­....tr­ochu ji to nevyšlo...přesto se vdá za člověka, s divnými pracovními návyky, mě se líbi, jak mu stále říkají, že je hráč nebo byl amerického fotbalu.... to už bylo v minulém století, další nemakačenko v rodině...ať ho pošle do práce a maká, ale kdo ví, co umí, možná nic....je to na facku, že si stěžuje, když se do té situace sama dostala, může být ráda, že otcové o jejich společné děti mají zájem a starají se....matka prodala chalupu kvůli Agátě a ona si bude ještě stěžovat....hrozná nevděč­nice­....ko­medi­antka

pragver
16. 1. 2024 • 11:52

Přesně tak, ukazovat ty svoje pysky za účelem výdělečné činnosti jí nikdo nezakazuje !

fany22
16. 1. 2024 • 09:51

Tady je naprosto viditelné, jak bulvár straní prohnané Hanychové. Pročpak by měla Hanychová “platit” všechny žaloby? To je zase snůška nesmyslů. Otec má prostě svá práva. Ne jen platit, jak si rozmazlené slípky občas představují. A nic se jí neděje, reklamou na cokoliv vydělává pořád dál, jen prostě nebude předvádět holky. Nic strašného.
A jak věčně všude kydá na Prachaře, že ji okradl, a jak směšně málo dostává na polovinu nákladů na mimino, ukazuje, jak je trapná.

M C
15. 1. 2024 • 18:29

A co Dopita? Ten Nemaka??

Dianthos
15. 1. 2024 • 18:09

"Když dostáváte výživné čtyři tisíce a znemožňuje se vám ukazovat cokoliv na Instagramu a do toho řešíte pořád žaloby, kdy jsou ti právníci opravdu drazí, tak si pak musíte spočítat, jestli půjdete nakoupit anebo si vezmete právníka,“
To mě pobavilo. Ona přece nemá zakázáno ukazovat cokoliv na instagramu! Ať si tam ukazuje co chce, co je její. Ale ty děti jí nepatří. Nejsou to nástroje k výdělečné činnosti.
Výživné na tak malé dítě mi připadá přiměřené, když je ve střídavé péči.
A žaloby by na ní nikdo podávat nemusel, kdyby se chovala slušně. Domluvila se s otcem dítěte. A ne aby si myslela, že si bude dělat co ona uzná za vhodné a otec jenom musí platit a vylepšovat jí rodinný rozpočet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.