Zlatý důl jménem Agáta: Na jejím životě lze vydělat statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zlatý důl jménem Agáta: Na jejím životě lze vydělat statisíce!

Agáta Hanychová a Mirek Dopita
Agáta Hanychová a Mirek Dopita (profimedia.cz)

Život celebrit může vynést běžným smrtelníkům slušnou sumu peněz. Modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) je toho živoucím důkazem. Díky jejímu pestrému milostnému životu si jeden šťastlivec namastil kapsy!

Co je pro jiné nemožné, je u Agáty naprosto normální. A tak není nad to si na nějaké zdánlivě nereálné scénáře vsadit. Šťastnou ruku měl díky své předpovědi sázející, který v listopadu minulého roku dal své peníze všanc na do té doby ne zcela očekávanou událost, že se Agáta do konce roku provdá za Mirka Dopitu (39). A ono to vyšlo! Sázku 1000 Kč se mu podařilo proměnit ve více než čtvrt milionu.

„Tato konkrétní sázka se z pohledu zájmu nijak zásadně nevyjímá třeba počtem tiketů, výjimečná je právě díky trefené nejvyšší výhře 333 tisíc,“ sdělil serveru Super.cz mluvčí společnosti Fortuna Petr Šrain. A protože cesty Hanychové jsou nevyzpytatelné, aniž by někdo chtěl malovat čerta na zeď, sází se i na možný rozpad manželství. „Novomanžele to patrně nepotěší, ale jasně preferovanou variantou je dnes (ve středu - pozn.) odpoledne u našich sázkařů varianta rozvod,“ dodal mluvčí.

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
5. 1. 2024 • 15:36

Tak by taky měla dostat procenta z výhry. 😁😁😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.