Průšvih Jaromíra Soukupa! TV Barrandov zhasla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Průšvih Jaromíra Soukupa! TV Barrandov zhasla

Soukupovi zhasla televize! TV Barrandov odpojili od elektřiny
Soukupovi zhasla televize! TV Barrandov odpojili od elektřiny (Profimedia.cz, archiv Blesku)

Jako by už tak neměl dost starostí… Mediální magnát Jaromír Soukup (54) neprožívá zrovna klidný víkend. V noci z pátka na sobotu totiž přestaly vysílat všechny kanály TV Barrandov.

Před pár dny skončila společnost Barrandov Televizní Studio v exekuci a byly jí zablokovány účty. Nyní čelí Jaromír Soukup dalšímu problému, jak napsal deník Blesk – odstavení od přívodu elektřiny, kvůli kterému barrandovské stanice i nadále nefungují. V minulém roce vstoupil do Soukupových firem investor Jan Čermák, majitel firmy Servis-24. Ten se specializuje na řešení problémů zadlužených firem.

Televize v minulých dnech dostala dočasnou ochranu před klíčovým věřitelem, který účty zablokoval. Městský soud v Praze podle Deníku N povolil televizní společnosti využít nově vzniklého institutu individuálního moratoria, což firmě mělo umožnit dále fungovat. „Současná situace dává společnosti Barrandov Televizní Studio čas se nadechnout, znormalizovat provoz a nabídnout věřitelům řešení,“ cituje Blesk Čermáka.

Jaromír Soukup: Co řekl na moderátory Slavíka, kteří si z něj utahovali?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
21. 1. 2024 • 08:32

Hlavně, že se k tomu nezapomněla vyjádřit i Soukupova ex Agáta, a je divné, že se k tomu nevyjádřily i ostatní jeho expartnerky, no asi nemají IQ střeva, jako Agáta.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.