SOUKUP A PSYCHOPAT: Přiznání k náročnému léčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

SOUKUP A PSYCHOPAT: Přiznání k náročnému léčení

Jaromír Soukup se brzy ukáže v kleci
Jaromír Soukup se brzy ukáže v kleci (Profimedia)

Poslední rok byl pro Jaromíra Soukupa (54) víc než náročný. Kromě nevydařeného vztahu s Agátou Hanychovou (38), s níž má dceru Rozárku, se potýkal i s podnikatelskými výzvami a v neposlední řadě i se svým zdravím...

Nedávno totiž podstoupil operaci ruky a hlavy. „Jestli bych si mohl vybrat operaci ruky na podzim a operaci nosu teď, beru ruku. Jak vypadá můj obličej, si ani nepřejte vidět, neusnuli byste,“ referoval krátce po zákroku Soukup na svých sociálních sítích. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

Otázkou zůstává, zda už je fit, přeci jen se nezadržitelně blíží jeho zápas pod hlavičkou organizace Clash of the Stars, kde má nastoupit proti Alešovi Bejrovi, přezdívanému Psychopat. „Myslím, že mě to neohrozí. Nechávám to na lékařích, žádné omezení nemám. Už jsem se vyléčil a všechno je v pořádku,“ cituje jeho vyjádření web Extrasimo. 

V kleci je připravený jet na maximum. „Jsem boxer staré školy a k soupeři se chovám s úctou, proto takové to hrocení influencerů a podobně, je věc, kterou nedělám,“ dodal k blížícímu se zápasu. 

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
emistan
7. 1. 2024 • 11:23

Jaromír si hezky zaskákal a užil než ta hvězda zabřezla a tahala svůj pupek jako hrošice. Jako bonus má Jaromír pěkné dítě a bude jeho prostřednictvím držet "hvězdu" i jejího kumplocha hezky pod krkem. Samozřejmě že měl všechno spočítané dávno dopředu, vždyť je to zkušený právník a životem protřelý muž.

Dianthos
6. 1. 2024 • 19:18

Proč? Trochu si užil s mladší a atraktivní ženou a teď má krásné a zdravé děcko. To je super, ne?

Dianthos
6. 1. 2024 • 19:04

Jaromír je silná osobnost, ten si nakonec poradí se vším.
Kdo tu psal, že si stvořil vlastní vnouče, je poněkud zaostalý. Generace se dnes prolínají. A vlastně v minulosti se prolínaly také, takže nic nového pod sluncem.
Toužil po dítěti, cítí se být dostatečně silný na jeho výchovu, tak je vše v pořádku. Rozhodně bude lepším otcem než nějaké mládě, které se stalo otcem neplánovaně a vůbec neví, co se svým životem. Jako Dopita před několika lety...

travina
6. 1. 2024 • 05:10

Bursíková, vy jste neskutečná krá.va Hoďte sem svoje foto, ať vidíme, že jste hnusná jako prde.l. Pane bože vy jste ale zlá jedubaba, fůůůůůůj

Marie Bursikova
5. 1. 2024 • 15:55

Ta malá má nohy do O už teď,Pracharova je Albín a tomu Kryspinovi koupila oblek tak velky že to bude i do tanečních
Kordula silha a vůbec šílená Žilková a blázen ošklivá Hanychová. Ty by si lehký i pod vlak ,jen když jsou peníze.Lepe nepsat o exotech a la Menclova ,fuj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.